Julegaver Vis bildetekst
Det kom inn mange flotte julegaver til Røde Kors sitt prosjekt.

Vellyket juleaksjon i Sandefjord

Julen 2017 gjennomførte Sandefjord Røde Kors et julegaveprosjekt med fokus på å hjelpe famlier med svak økonomi.

De som har ønsket å støtte prosjektet har hentet gavelapper på juletreet. Gavene er levert til Røde Kors, som sørger for å kvalitetssikre gaven, pakker den om og får levert denne til riktig mottaker.

- Vi er glade for at vi ikke har fått noen "tullegaver" her i Sandefjord, slik vi desverre har sett i andre byer forteller Else Gro Andersen, som er leder for omsorg i Sandefjord Røde Kors.

Gjennom prosjektet er det samlet inn nær 700 gaver som er fordelt til over 300 barn. Det fortelles om stor giveglede blandt byens befolkning, og det har også vært pengegaver fra byens næringsliv.

- Pengene er brukt til å kjøpe suppleringaver der dette har vært nødvendig forteller Else Gro Andersen. Byens næringsliv kan være sikker på at et evt overskudd av disse midlene vil bli brukt til tiltak for barn og unge her i Sandefjord.

Jul_Color Line Normal

Sandefjord Røde Kors har også hatt et sammarbeid med Color Line, hvor det på juleaften ble invitert til julebord ombord på M/S Color Viking. Det var 2 året dette ble gjennomført, og dette tiltaket som rettes seg mot ensomme sørget for at nesten 150 personer slapp å sitte alene på juleaften

Alle de ulike aktivitetene til omsorg som Kafe Mangfold og Varmestua har også hatt aktivitet i julen, så det har vært en travel tid for våre frivillige som sørger for at dette blir mulig og gjennomføre oppsumerer Else Gro Andersen til slutt.