Bildet av det røde korset

Vi flytter snart

Som mange sikkert har fått med seg har Sandefjord Røde Kors kjøpt Bugårdsgata 7 fra Sandefjord Kommune. Siden nyttår har det foregått en storstillt oppussing

 

 

Sandefjord Røde Kors er snart på flyttefot
Sandefjord Røde Kors har kjøpt den gamle murbyggningen som ligger like ved den nye Legevakten i Sandefjord. Bygningen har tidligere vært både mentalsykehus og sykepleierskole

- Leder i Sandefjord Røde Kors, Steinar Hvitstein sier at behovet for et noe mindre og praktisk hus var hovedargumentet for å flytte. Samtidig ønsker vi ikke å være for langt fra sentrum, derfor passer dette huset oss godt.

 

Det er ingen tvil om at det var mye som måtte pusses opp før innflyttingen kan finne sted. Dette er gjort i en kombinasjon på dugnad av medlemmer og frivillig i Røde Kors og engasjerte håndverkere. Noe av aktiviteten er allerede flyttet over til det nye huset, og det begynner å nærme seg at huset er såpass klart at vi offesiellt kan flytte adresse.

 

Sandefjord Røde Kors har byggd ny garasje som kan romme foreningens kjøretøy, inne i hovedhuset er mye av det elektrike byttet eller oppgradert. Det er innstallert nytt kjøkken, lagt nytt gulv i første etg, samt gjort en betydelig malejobb på vegger og dører.

- Våre frivillige har gjort en utrolig bra jobb gjennom hele våren og sommeren med oppussingen. Nå i august begynner bytte av tak og vinduer - dette er den siste store jobben som må bli ferdig før vi kan flytte forteller Steinar Hvitstein.

- Det skal bli en fornøyelse og kunne åpne Sandefjord Røde Kors sitt flotte hus i løp av høsten avslutter en stolt leder i Sandefjord Røde Kors.