Toppbilde Fognerseteren Vis bildetekst
Frognerseteren støtter Vann for livet. Foto:Truls Brekke

Frognerseteren

Frognerseteren i Oslo har samarbeidet med Røde Kors siden 2009. Gjennom salg av vann på Frognerseteren går støtten til prosjektet Vann for livet.

Frognerseteren er et serveringssted for turgående og andre i Nordmarka i Oslo. De tilbyr servering på kafe for turgående og er også et populært sted for selskap, bryllup og bedriftsarrangementer. 

Frognerseteren og Røde Kors

Frognerseteren støtter Røde Kors sitt prosjekt Vann for livetI Norge blir rent vann tatt som en selvfølge, men vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann i stedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke. Røde Kors jobber for å skaffe mennesker tilgang til rent vann gjennom å bore brønner, sikre vannkilder, bygger latriner og drive opplæring i hygiene. 

- I Norge tar vi det som en selvfølge å ha rent vann hver dag, dessverre er det ikke slik over alt. Derfor har vi valgt å samarbeide med Røde Kors og Vann for Livet-prosjektet.

Walter Kieliger, daglig leder Frognerseteren.

På Frognerseteren restaurant koster et glass vann 5 kroner, der alle inntektene går til Vann for livet. For hvert glass bidrar Frognerseteren med et like stort beløp, som til sammen gir 10 kroner til Vann for livet per glass med vann. Bidraget kommer fra både kunden og Frognerseteren. 

- Vi er stolte å kunne kalle oss en partner til Røde Kors og at vi sammen med våre gjester bidrar til et samfunnsnyttig prosjekt. Samtidig føler vi at vårt bidrag til Røde Kors går direkte til dem som trenger det aller mest.

Walter Kieliger, daglig leder Frognerseteren.
1. mai 2009

Inngår samarbeid

Frognerseteren inngår samarbeid med Røde Kors og blir med i prosjektet Vann for livet. For hvert vannglass solgt på Frognerseteren går 10 kroner til Vann for Livet  5 kroner fra kunden og 5 kroner fra Frognerseteren

Kampanjeplakat om Frognerseteren

Les mer om Vann for livet på www.vannforlivet.no