Toppbilde rør VFL

GK Gruppen

GK Gruppen bidrar til bedre helse, mindre spredning av sykdommer og gir barn mulighet til å gå på skole gjennom sin støtte til Vann for livet.

GK Gruppen er en betydelig aktør innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, rør og elektro. Gruppen leverer alt av tekniske løsninger i alle typer bygg.

Samarbeidet med Røde Kors går tilbake til 2005 da GK støttet byggingen av en førskole i Lesotho, bidro til et prosjekt for mini-irrigasjon i samme område og startet et internt fadderprogram via Røde Kors. Engasjementet har fortsatt innen Vann for livet-programmene til Røde Kors, og i dag støtter GK Gruppen vann- og sanitærprosjekter i Libanon.

Bilde Libanon 600
Libanon Røde Kors har jobbet med vann- og sanitærprosjekter siden 2014, og dekker i hovedsak behov i områder der andre organisasjoner ikke er til stede eller ikke har tilgang.

Libanon Røde Kors leverer vann- og sanitærtjenester til syriske flyktninger og sårbare lokalsamfunn med hovedformål å oppfylle fundamentale behov, bevare verdighet og forhindre helserisiko.

Norges Røde Kors støtter Libanon Røde Kors gjennom bevilgninger fra UD i et større vann- og sanitærprosjekt i Hermel og Mashari al Qaa ved grensen mellom Libanon og Syria. Det er dette prosjektet GK Gruppen bidrar finansielt til.  

Logo GK 600
Få skattefradrag på dine gaver og donasjoner Les mer om skattefradrag Lukk x

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler