Toppbilde Pantelotteriet 1600

Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen bidrar til Røde Kors' humanitære arbeid gjennom Pantelotteriet.

Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri hvor du bruker panten som innsats i lotteriet, og har mulighet til å vinne premier verdt 50, 100, 1 000 eller én million kroner. Gjennom Pantelotteriet har Olav Thon Gruppen bidratt til å skape en ny og varig inntektskilde for Røde Kors' humanitære arbeid. 

Olav Thon Gruppen og Røde Kors

Pantelotteriet ble etablert i 2008 og ansvarlig lotterioperatør er Norsk Pantelotteri AS, et selskap eid av Røde Kors og Olav Thon Gruppen. 

Pantelotteriet, som har blitt en av Røde Kors største inntektskilder, finnes i dag i mer enn 2000 butikker i hele Norge og har bidratt med over 375 millioner kroner til Røde Kors' humanitære arbeid siden oppstart av lotteriet i 2008. Dette gir Røde Kors en mulighet og et handlingsrom til å sette i gang nye humanitære aktiviteter der hvor vi ser at behovene er størst. 

– Midlene vi får fra pantelotteriet betyr enormt mye for oss og vi er veldig takknemlige for alle som velger å støtte oss med panten sin. Det betyr at vi kan hjelpe dem som trenger det aller mest.