Radwan på armen til mor Vis bildetekst
Radwan på åtte måneder har fått en tøff start på livet. Grunnet mange år med krig og kriser i Syria, har foreldrene ikke råd til mat. Foto: Olav A. Saltbones/Norges Røde Kors

Barn som Radwan trenger din hjelp

1 av 6 barn lever i et krigs- og konfliktområde. De mangler mat, vann og helsetjenester. Du kan være der for barn som Radwan.

.

Vi er svært takknemlige for all støtte til vårt arbeid. Velger du å gi hver måned, blir du fast giver i Røde Kors. Pengene går til vårt arbeid i Norge og internasjonalt der behovet er størst.  

Slik får barn som Radwan hjelp

Radwan på armen til mor
Foto: Olav A. Saltbones/Norges Røde Kors

Radwan fra Syria er åtte måneder og er underernært. En gang i måneden kommer hun og mor innom helseklikken Sakhour i Aleppo for å få utdelt morsmelkerstatning. Røde Kors i Norge støtter denne klinikken og pågangen av pasienter øker stadig.  

Radwan har heldigvis fått hjelp, men det er dessverre mange andre barn og voksne som trenger en utstrakt hånd.  Med deg på laget kan vi redde flere liv og gi helsehjelp til dem som trenger det mest.  

Dette bidrar du til som fast Røde Kors-giver:

Dette bidrar du til når du støtter Røde Kors.
Ill. Røde Kors

Med deg på laget kan vi hjelpe flere barn og voksne her hjemme og ute i verden. Som fast giver bidrar du til en viktig forutsigbarhet for Røde Kors, slik at vi enklere kan planlegge arbeidet og hjelpe flere. Din støtte betyr mye for mange! Sammen gjør vi en viktig forskjell.   

Av donasjoner fra givere som deg går 90 % til å gjennomføre hjelpearbeidet. 6 % går til å skaffe nye midler og 4 % til administrasjon.   

Slik holder vi deg oppdatert

Som Røde Kors-giver vil du motta informasjon fra oss om hvordan din gave kommer til nytte. Du vil blant annet motta nyhetsbrev og Røde Kors-magasinet.

Røde Kors-magasinet ligger åpnet på en side ved siden av omslaget
Røde Kors-magasinet