Jente lager hjerte med hendene

Start din egen innsamling

Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Ønsker du å samle inn penger til Røde Kors i forbindelse med en bryllup, bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning?

Donasjoner til Røde Kors

Gaver kan settes inn på kontonummer 1602 40 16939. Hvis det er ønskelig med en liste over bidragsytere i etterkant, er det viktig at vi får beskjed før innsamlingen starter og at innbetalingene merkes med det samme (f.eks. navn på jubilant eller brudepar).

Gaver kan også sendes til Vipps-nummer 2272. Merk at gaver gitt på Vipps blir registrert som anonyme i vårt system, så her får vi dessverre ikke tatt ut liste over hvem som har gitt i etterkant av innsamlingen.

QR-kode til 2272
Med denne QR-koden kommer du rett til vårt Vipps-nummer 2272. Denne kan lastes ned og brukes etter ønske. Ta kontakt med oss om du trenger den i andre filformat.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på giver@redcross.no eller telefon 22054220 hvis du har spørsmål.

Gaven går dit det humanitære behovet er størst. Vi er veldig takknemlige for alle bidrag!

Arrangementer til inntekt for Røde Kors


Ønsker du å arrangere konsert, teater, idrettsarangementer m.m  til inntekt for Røde Kors?  Det setter vi stor pris på! Du kan ta kontakt med markedssjef Nina Larsen via epost eller telefon 48 15 90 20 for mer informasjon.

Hvordan vil du samle inn penger?