Toppbilde rør VFL

GK Gruppen

GK Gruppen bidrar til bedre helse, mindre spredning av sykdommer og gir barn mulighet til å gå på skole gjennom sin støtte til Vann for livet.

GK Gruppen er en betydelig aktør innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, rør og elektro. Gruppen leverer alt av tekniske løsninger i alle typer bygg.

Samarbeidet med Røde Kors går tilbake til 2005 da GK støttet byggingen av en førskole i Lesotho, bidro til et prosjekt for mini-irrigasjon i samme område og startet et internt fadderprogram via Røde Kors. Engasjementet har fortsatt innen Vann for livet-programmene til Røde Kors, og i dag støtter GK Gruppen vann- og sanitærprosjekter i Libanon.

Bilde Libanon 600
Libanon Røde Kors har jobbet med vann- og sanitærprosjekter siden 2014, og dekker i hovedsak behov i områder der andre organisasjoner ikke er til stede eller ikke har tilgang.

Libanon Røde Kors leverer vann- og sanitærtjenester til syriske flyktninger og sårbare lokalsamfunn med hovedformål å oppfylle fundamentale behov, bevare verdighet og forhindre helserisiko.

Norges Røde Kors støtter Libanon Røde Kors gjennom bevilgninger fra UD i et større vann- og sanitærprosjekt i Hermel og Mashari al Qaa ved grensen mellom Libanon og Syria. Det er dette prosjektet GK Gruppen bidrar finansielt til.  

Logo GK 600

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler