crop2Gyldendal signering Camilla Jeanette og Arne bredt glis Vis bildetekst
Røde Kors på besøk hos Gyldendal for avtalesignering, oktober 2020.

Gyldendal Norsk Forlag AS

Gyldendal startet partnerskapet med Røde Kors i 2020. Gjennom samarbeidet ønsker Gyldendal å bidra til økt kunnskap og mindre utenforskap.

Kunnskap er et nøkkelord i samarbeidet, men Gyldendal er også opptatt av å redusere utenforskap.

Gyldendal og Røde Kors

  • Bransje: Norsk forlag
  • Inngått partnerskap: 2020
  • Form for partnerskap: Økonomisk støtte, kompetanseoverføring
  • Støtten går til: Digital litteratur, digital leksehjelp, Norsktrening og Nettverk etter soning
  • Les mer om samarbeidet hos Gyldendal

Et partnerskap med Gyldendal Norsk Forlag AS bidrar til at Røde Kors får styrket sin humanitære innsats på flere områder. Prosjektene som omfattes av samarbeidet er Digital leksehjelp, Norsktrening og Nettverk etter soning Oslo. Gyldendal har i flere år før partnerskapet bidratt med litteratur til Røde Kors-aktiviteten Leksehjelp. Gjennom samarbeidet får Røde Kors tilgang til både digital litteratur og fysiske bøker. Gyldendal ønsker i tillegg å stimulere til leseglede og introduksjon til litteratur gjennom podcaster, bokkafe og lydbokintroduksjon. Røde Kors har tidligere deltatt på Edtech Hackathon i regi av Gyldendal, og samarbeidet gjenspeiler vår felles målsetting. 

Gyldendal signering Arne og Karin 2
Signering hos Gyldendal høsten 2020.

Det er svært gledelig at vi har inngått et samarbeid med Gyldendal, for vi har mange strenger å spille på i samarbeidet. Kunnskap er et nøkkelord, og gjennom tilgang til litteratur, frivillighet, og ulike arrangement skal vi sammen øke interessen for læring. Vi skal løfte digitale ferdigheter hos våre deltagere og sammen finne løsninger for å hindre utenforskap.

Jeanette Steig Lid, Røde Kors.
karin_feef_bærekraftseminar081020
Karin Afeef fra Røde Kors på Gyldendals Bærekraftseminar i samtale med adm. dir. Arne Magnus.
3. mai 2019

Edtech Hackathon 2019

Edtech Hackathon 2019 i regi av bl.a Gyldendal. Røde Kors deltar med innlegg før oppstart, deltagere som hjelper lagene i å utvikle løsninger for å forhindre frafall i skolen.

25. september 2020

Inngår samarbeid

Gyldendal Norsk Forlag inngår samarbeid med Røde Kors.

8. oktober 2020

Bærekraftsdagen hos Gyldendal

Bærekraftsdagen hos Gyldendal foregår digitalt med alle ansatte. Røde Kors forteller om samarbeidet og bidrar med Tøy og Tekstil poser til alle ansatte.

16. oktober 2020

Edtech Hackathon 2020

Røde Kors deltar på Edtech Hackathon 2020. Målet er å skape læringsløsninger som virker og som kan bidra til at færre elever, studenter og arbeidstakere opplever utenforskap.

5ca46104b783c6001bcad7c3
Under Gyldendal-festivalen fikk alle ansatte en Tøy og Tekstil-pose fra Røde Kors, for å kunne donere klær til gjenbruk.
Les mer om Tøy og Tekstil og bestill tekstilreturposer selv her.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler