besoksvennhund

Musti

Musti og Røde Kors startet samarbeidet i 2020. Formålet med partnerskapet er å styrke Besøksvenn med hund, og Musti støtter aktiviteten økonomisk, med sitt nettverk av hundeeiere og sin kompetanse.

Musti selger fôr og utstyr til kjæledyr og har rundt 270 butikker i Sverige, Finland og Norge, samt en nettbutikk med om lag 5000 produkter. De ønsker å gi gode tilbud til våre frivillige, styrke aktiviteten, og bidra til at flere får muligheten til å motta besøk av en Røde Kors frivillig med sin hund. 

Musti og Røde Kors

  • Bransje: Dyrebutikk  
  • Inngått partnerskap: 2020  
  • Form for partnerskap: Økonomisk støtte, kompetanseoverføring 
  • Støtten går til: Besøksvenn med Hund  
  • Les mer om Musti 

Besøksvenn med hund skaper trivsel og glede for mennesker på institusjoner og hjemme. Over hele landet er besøksvenner med hundene sine på besøk hos mennesker som ønsker mer sosial kontakt med andre. De frivillige og hundene deres gjennomgår et kurs som består av både teori og praksis, slik at det er godt rustet for å gjennomføre trygge besøk som gir gode opplevelser for både den som får besøk, hunden og den frivillige.   

1Musti ektra bilde2
Musti og Røde Kors

Musti ønsker å bidra til å styrke kurskapasiteten og dermed bidra til at aktiviteten kan vokse. Musti har stor hundefaglig kompetanse og et nettverk som kan bidra til å styrke aktiviteten. 

Besøksvenn med hund har blitt utrolig populært. Det er stor etterspørsel etter ekvipasjer, og et samarbeid med Musti gjør at vi kan løfte aktiviteten, gjøre den bedre kjent, og bidra til at vi får utdannet flere instruktører, som igjen gjør at vi kan tilby flere besøk. De har stor hundefaglig kompetanse og er en fin rekrutteringsarena.

Jeanette Steig Lid, Røde Kors.
1. oktober 2020

Inngår samarbeid

Musti inngår samarbeid med Røde Kors.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler