Toppbilde rør VFL

Wikholm AS

Anleggsgartnermester Wikholm AS støtter Røde Kors-prosjektet Vann for livet.

Anleggsgartnermester Wikholm opererer i hovedsak i bergensområdet og leverer blant annet trepleie, kantklipping, kosting, lekeplasser, trafikksikring, brøyting og skjøtsel av utomhusarealer.

Bedriftens visjon er å være ledende innen sitt fagfelt når det gjelder bærekraft, faglig stolthet, HMS og personlig trivsel. Tiltak innen samfunnsansvar inkluderer et sterkt engasjert i opplæring av nye fagarbeidere og inntak av lærlinger, samt investeringer i miljøvennlig teknologi og maskiner.

Bilde Vann for Livet 700
Vann for livet-programmene i Afrika, Sør-Amerika, Asia og Midt-Østen bidrar til bedre helse, mindre spredning av sykdommer og gir barn mulighet til å gå på skole.

Vann er helt sentralt i planlegging, bygging og vedlikehold av uterom og grøntarealer, noe som er viktige oppgaver for en anleggsgartner. Gjennom å støtte Vann for livet bidrar Wikholm til at flere mennesker utenfor Norge får tilgang til rent vann gjennom brønnboring, sikring av vannkilder, bygging av latriner og opplæring i hygiene. 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler