Illustrasjon i blått og lilla

Oppsporingstjenesten

Røde Kors arbeider for å gjenopprette kontakten mellom mennesker som har mistet hverandre som følge av krig, konflikt, katastrofe eller migrasjon.

Illustrasjons tegning

Information in other languages

Public announcement

Har du spørsmål vedrørende oppsporing eller en sak du allerede har registrert hos oss?

Vi er dessverre ikke åpen for besøk grunnet koronaviruset Covid-19 , men er tilgjengelige på telefon 22054000 og e-post tracing@redcross.no

Do you have questions about tracing or a case you have already registered with us?

Unfortunately we are not open for visits due to the Covid-19 corona virus, but are available on phone 22054000 and email tracing@redcross.no

Hvis du har mistet kontakten med et familiemedlem, en slektning eller venner på grunn av krig, konflikt, katastrofe eller migrasjon kan Røde Kors starte søk etter den savnede. Oppsporingstjenesten bistår alle, uavhengig av kjønn, alder, politisk tilhørighet, statsborgerskap, etnisitet eller religiøs tilhørighet, og tjenesten er gratis. 

Dersom kontakten er brutt som følge av andre grunner enn krig, konflikt, katastrofer eller migrasjon kan Frelsesarmeen være til hjelp.

I noen land er situasjonen dessverre slik at Røde Kors ikke kan lete etter savnede, som følge av politiske eller sikkerhetsmessige grunner. Kontakt Oppsporingstjenesten i Norges Røde Kors for å få vite om landet det skal letes i er tilgjengelig for oppsporing.

Kontakt oss

Oppsporingstjenesten

Telefon: +47 22 05 40 00
E-post: tracing@redcross.no
Besøksadresse: Hausmannsgate 7, 0186 Oslo

Ofte stilte spørsmål (FAQ)