Henry-utdeling på SUK

Det er viktig å feire våre mange fantastiske frivillige og lokallag. Det blir Henry-utdeling på SUK! Årets tema er Flower Power.

På årets SUK gjentar vi suksessen fra i fjor med den tradisjonelle prisutdelingen og Røde Kors Ungdom's egne «Henry-utdeling», som er vår egen form for Oscar-utdeling. Vi deler blant ut priser innenfor hele 11 kategorier som avsluttes med den prestisjefulle prisen som går til Årets Henry, en frivillig som har stått på ekstra mye det siste året.

Enkelte kategorier er forbeholdt bilder, andre filmsnutter og noen vil bli bestemt på SUK. Prisene det kan sendes inn bidrag til er å finne her:

 (1) Filmkategorier:

  1. Årets lokale aktivitet: Beste illustrasjon av lokallagets hovedaktivitet på 1 minutt. Kan for eksempel vise hva som blir gjort på sosiale møteplasser eller aktivitet på mottak med målgruppen vår.
  2. Årets stunt: Filme et kort innslag på 1 minutt hvor man gjør et stunt lokalt for å spre budskapet om Røde Kors Ungdom på en rask og effektiv måte. Dette kan være ved å bekjempe ensomhet ved å gi gratis klemmer, stå med massive buttons/kompis-chains for å skape blest rundt kampanjen, etc.)
  3. Årets historie: Illustrere en sann historie om hvordan RKU-aktivitet har påvirket målgruppen positivt.

(2) Bildekategori

  1. Årets Kampanjebilde - Bruk #værlittkompis og #rodekorsungdom på instagram og facebook for å være med i vurderingen til denne kategorien.

(3) Klassiske Kategorier: 

  1. Årets Henry: Dette stemmes frem via bidrag på epost. Begrunnelse for vedkommendes nominasjon er nødvendig.
  2. Årets nykommer: Stemmes fram via bidrag på epost.

Hvordan sende inn filmer og bilder?

Her vil alle få muligheten til å sende inn både filmer og bilder til de ulike kategoriene. Vi ber dere sende inn både bilder og filmer til oss på youth@redcross.no innen 2. oktober 2016.

Husk å markere filmene og bildene med navnet til prisene, slik at vi får en god oversikt over de ulike prisene.

Ta kontakt med Mawra på mawra.mahmood@rodekors.org innen 20. september dersom du ønsker å være en av nominatorene under utdelingen.

Det vil være tre nominerte innenfor kategoriene, og en av disse vil stikke av med en særegen pris. Hvem som går av med prisen vil bli annonsert på SUK under gallamiddagen.

Vi gleder oss!