inspire change 2020 (2)

Vil du delta på Inspire Change 2021?

Inspire Change 2021 er et arrangement hvor unge samles for å fremme sine ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag.

Hvis du er mellom 16 og 24 og har en hjertesak eller en ide du brenner for, oppfordrer vi deg til å søke.

Arrangementet finner sted 21. november 2021 på Moss Kulturhus hvor det er plass til over 500 personer. Det vil minne om «TED talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Men: for deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening: du vil få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo!  

Du søker ved å fylle ut søknaden nedenfor. Hver organisasjon velger ut én kandidat blant sine søkere. Alle deltakerne vil få dekket reise og opphold i forbindelse med de fysiske samlingene. Alle som blir valgt ut vil måtte forplikte seg til å gjennomgå den nødvendige treningen for å utvikle budskapet, manuset og presentasjonen. Blir du en av de heldige deltakerne skal du gjennomgå denne treningen sammen med seks andre ungdommer og «coachene» vil følge dere opp kollektivt og individuelt. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du vil ha nytte av resten av livet!

Send inn din søknad her!