Ung damer som blåser lilla konfetti fra hendene som bakgrunn med de deltakende organisasjonens logo i front Vis bildetekst
Promobilde Inspire Change

Inspire Change 2021

Landsrådet til Røde Kors Ungdom inviterer til Inspire Change 2021 i Moss Kulturhus søndag 21. november.

Fem organisasjoner som jobber med å engasjere ungdom i sosiale spørsmål, Amnesty International, Greenpeace, Natur og Ungdom, Røde Kors og Press-Redd Barna, har gått sammen om å skape et prosjekt hvor unge stemmer løftes frem og gis en plattform

21. november skal fem ungdommer (én fra hver organisasjon) stå pscenen i Moss Kulturhus og holde korte, spennende monologer om temaer de brenner for. Konseptet er modellert på TED Talks, og ungdommene trenes av menneskene bak TEDxOslo. Dette er en glimrende mulighet til å få et innblikk i hva ungdommer tenker om dagsaktuelle temaer som netthets, hvordan vi skal bremse klimaendringene, internasjonal solidaritet, bærekraftig kosthold og mental helse blant ungdom. Les mer om konseptet og de fem ungdommene på hjemmesiden til Inspire Change.

Landsrådsmedlem Dina Tjelmeland Adeler står på scenen under Inspire Change for å snakke om noe hun engasjerer seg for, nemlig unges psykiske helse.

¨Jeg skal snakke om hvorfor det hjelper å snakke om det du aller minst vil snakke om¨, sier Dina.

Dina Tjelmeland Adeler

Den 21. november skal Dina dele noe veldig personlig, nemlig sin egen erfaring med angst og depresjonslidelse. Hun skal snakke åpent om hvordan det har vært å leve med dette og hvor tungt det har vært å føle at hun ikke kunne snakke om det.

¨Dette var ikke et tema jeg hadde lært om på skolen eller snakket med venner og familie om,¨ forteller Dina. Hun åpner opp om at det på et tidspunkt ble for mye for henne å holde disse tankene for seg selv, og med dette foredraget ønsker hun å dele sin erfaring for å skape mer åpenhet rundt unges psykiske helse.

Få med deg hele foredraget til Dina og de andre ungdommene i Moss kultursal søndag 21. november!

Billetter kjøpes via Moss Kulturhus.
Link til arrangementet på Facebook finnes her.   

Dersom du er opptatt av klima, miljø, menneskerettigheter, utvikling og/eller ungdomsengasjement bør du ikke gå glipp av Inspire Change. Vi håper vi ser deg i salen.