oslo

National Geographic Photo Camp i Oslo

Kom og se presentasjonen til National Geographic Photo Camp i Oslo!

Her finner dere invitasjon til presentasjon av National Geographic Photo Camp, et samarbeidsprosjekt mellom National Geographic og Røde Kors Ungdom nasjonalt og aktiviteten Flyktningkompis.

Fra sommeren av har unge bosatte flyktninger og ungdom fra Trondheim, Bergen og Oslo blitt koblet sammen for å ta bilder og fortelle sine historier. Verdenskjente fotografer fra National Geographic har holdt workshop i samarbeid med Trondheim og Bergen Røde kors/Røde Kors Ungdom. Nå er turen kommet til Oslo.

Den 08.10 kl. 19:00 presenteres resultatet av en ukelang workshop med ungdom fra Oslo og Akershus på Nobels Fredprissenter i Oslo. Temaet for prosjektet er «hjem/home». Hvordan betrakter og bruker unge flyktninger og ungdom i Norge sin hjem? Hva er «hjemme»? Er det noen forskjell mellom ungdommene? Hvordan kan foto brukes som metode for inkludering? Dette er noen av spørsmålene som er besvart gjennom kameralinsen.

Dere er mer enn velkommen til å delta, evt. tipse andre som kan ha glede av å delta på dette arrangementet, som jo er et godt eksempel på samarbeid mellom to store aktører, med ung-til- ung metode som tilnærming, og med inkludering som mål.

Invitation NGPC Oslo.pdf

 

Instagram
Facebook