Røde Kors Ungdom-frivillige har vannkrig på Landsleir 2016 Vis bildetekst
Foto: Sverre Ø. Eikill/Røde Kors

Vil du være frivillig under Landsleir 2017?

​Planleggingen av Landsleir 2017 er i full gang, og nå trenger vi nye frivillige til å ha ansvarsområder!

Kommunikasjonsansvarlig vil ha som ansvar å formidle informasjon ut i våre forskjellige kanaler. Være seg Facebook, Snapchat, Mail, Instagram eller brevpost. Du vil samarbeide med prosjektgruppa til landsleir 2017, landsrådet, sekretariatet og andre frivillige. Som ansvarlig for kommunikasjon vil du ha i oppgave å hjelpe bl.a. prosjektgruppa med å nå ut til alle med informasjon om Landsleir 2017, både før og under leir.

Teknikkansvarlig vil ha ansvar for at vi har med oss det vi trenger av teknikk på leir. Du vil også ha ansvaret for å eventuelt rigge opp og ned teknisk utstyr, dessuten styre lyd og lys under ulike type opplegg. Det vil også bli etablert en gjeng som ønsker å hjelpe til i et teknikkteam du vil lede. Du må ha erfaring med teknisk arbeid.

Utstyr- og transportansvarlig vil ha ansvar for å påse at vi har med oss alt vi trenger til leir. Vi trenger en organisert anlagt person som trives med å føre lister. Orden i alt utstyr vil være viktig før, under og etter leir. Innkjøpt vil også falle under denne personens ansvar. Transportdelen av ansvaret vil gå på frakt av utstyr. Du vil samarbeide med frivillige og ansatte.

Søknadsfristen på disse ansvarsområdene er 23.april. Send en søknad på maks en side til prosjektleder Marit på marit.mathiesen@redcross.no og fortell oss hvorfor du ønsker deg det ansvaret du søker på.