Blomsterturen Til Topps med Røde Kors. Deltakere i mål!

Til topps

Til Topps er årets sprekeste integreringsarrangement! Røde Kors samler mennesker fra hele verden som bor i Norge for å gå sammen til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen. 30. juni - 1. juli 2017.

Bli med på tur!

Over hele landet dannes turgrupper der innvandrere og nordmenn går sammen mot et mål – Til Topps. Integreringsprosjektet Til Topps samler turgruppene til en helg i Lom, der Galdhøpiggen er det store målet. De som ikke vil bestige Norges høyeste fjell, kan velge mellom lettere turer i området. Fredag samles alle til en stor kulturfest og fellesskap på Presthaugen i Lom sentrum.

Påmeldingen til Til Topps 2017 er nå stengt. Dersom du har spørsmål rundt dette kan du sende henvendelse til tiltopps@redcross.no.

NB! Turene fra Spiterstulen fredag 30. juni er avlyst. Dette gjelder turen til Galdhøpigen, Eventyrisen og blomstertur. Bordvassvegen lørdag1. juli er også avlyst. Dette er grunnet for få påmeldte.

samling av mennesker utendørs på kulturfesten i Lom. Store telt og gapahuk multinasjonalt publikum
Til Topps, Galdhøpiggen, Kulturfest i Lom. (Foto: Glenn Thomas Nilsen/ Røde Kors)

Dato for Til Topps 2017

30. juni – 1. juli

Vis meg turene

Info til lag og gruppeledere

Praktisk informasjon

  قائمة التعبئة

Alle kan delta

Hvem som helst kan starte opp en turgruppe, men organisasjoner eller offentlige etater som jobber med integrering er spesielt velkomne.

Grupper kan være klasser i voksenopplæringa, grupper på asylmottak og nybosatte flytninger, eller lag og foreninger. Det viktige er at innvandrere og nordmenn møtes for å gå turer og trene sammen på hva det vil si å ferdes i fjellet.

Ta gjerne kontakt med Røde Kors eller kommunen der du bor for å få vite mer om lokale turgrupper. Hver gruppe må ha en gruppeleder og kan ha flere lagledere.

Samling av glade mennesker til fellesbilde av de som nådde til topps på Gadhøpiggen i strålende sol.
Over 1400 mennesker deltok på Norges største og sprekeste integreringstiltak Til Topps i 2016. Foto: Eivind Sørlie/Røde Kors

Integreringsprosjektet Til Topps samler turgruppene til en helg i Lom, der Galdhøpiggen er det store målet. De som ikke vil bestige Norges høyeste fjell, kan velge mellom lettere turer i området. Fredag samles alle til en stor kulturfest og fellesskap på Presthaugen i Lom sentrum.

Om kulturfesten

Kulturfesten holdes på Presthaugen i Lom sentrum fredag kveld. Arrangementet er gratis. Det er dessverre ikke anledning til å melde på flere grupper på kulturfesten 2017.

Festen starter kl 17:00 med aktiviteter på Presthaugen. Middag serveres mellom kl 18:00 og 19:30. Program fra scenen begynner kl 19:00 og varer til 21:00, deretter spiller DJ Peewee for de som ønsker å fortsette festen på dansegulvet og har egen transport til overnattingssted/bor i Lom. Festen avsluttes kl 21:30. Det settes opp buss fra Lom sentrum til Juvasshytta og Spiterstulen kl 21:15

Arrangementet er alkohol- og røykfritt. Røyking må skje utenfor Presthaugens område.

Vi er stolt av å annonsere at årets artister er Miss Tati, 9 Grader Nord og DJ Peewee!  Mer informasjon aristene finner du helt nederst på denne siden.

Turene

Juvasshytta - Galdhøpiggen

Spiterstulen - Galdhøpiggen

Spiterstulen - Svelnosbreen/Eventyrisen

Spiterstulen - Blomstertur

Fisketur i Lom

Aktivitetspark i Lom

Bordvassvegen med guide i Lom

Barneaktiviteter i Lom

 

Lag og gruppeledere

Gruppe- og lagleders ansvar

 

Praktisk informasjon

Hva koster det å delta?

Ofte stilte spørsmål

Regler for opphold i Jotunheimen

Samarbeidspartnere

Pakkeliste

 
På turen

Planlegging

Gå sammen

Ta pauser

Pakk sekken riktig

Drikk ofte

 

Vi er stolt over å ha Miss Tati og 9 Grader Nord på Kulturfesten 2017!