En hyllest til frivilligheten fra Robert

Røde Kors har laget en personifisert film til sine frivillige som takk for innsatsen de gjør. Den sendes ut nå i anledning Frivillighetens dag 5. desember.

Eldre mann med rød fleece ved Sognsvann

Filmen har gått ut til nesten alle frivillige i Røde Kors. Hver frivillig som mottar filmen får sin unike hilsen med navnet sitt. –Det er viktig å få takket våre frivillige for innsatsen de gjør hver eneste dag over hele landet. Den frivillige innsatsen er ekstremt viktig for det norske samfunnet, sier Robert Mood, president i Norges Røde Kors.

Er du frivillig, og ikke fått film?

Det er viktig å understreke at alle frivillige betyr like mye. Likevel er det ikke alle som kommer til å motta film, dessverre. Dette er fordi vi trenger tilstrekkelig informasjon om hver enkelt, og det har vi ikke på alle. Vi sender også kun ut til de som har gitt sitt samtykke om at vi kan sende ut kommunikasjon til dem. Av disse, er det noen få som har svært sjeldne navn, som dessverre ikke får film på grunn av mangel på ressurser og tid. Det forekommer også feil i vår database som kan føre til at noen filmer er feilsendt, for eksempel til ansatte som ikke er frivillige, frivillige som har sluttet, eller frivillige som ikke er reigistert riktig i databsen, og dermed ikke fått film.

Skape glede og motivasjon

Robert sammen med Røde Kors ønsker å skape arbeidsglede og motivasjon for den frivillige, ved å vise sin takknemlighet med denne filmen. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger allerede, og flere sier de har blitt mer motivert til å fortsette som frivillig, det er helt fantastisk. Dette er første gangen vi kommuniserer noe ut til så mange frivillige samtidig, og på denne måten. Filmen har blitt delt og åpnet av mange. Det betyr mye for Røde Kors å kunne glede dere frivillige der ute- det har dere fortjent.

Om det er noe du lurer på, bare ta kontakt med agnete.bratun@redcross.no