En mann med Røde Kors-uniform setter opp et sperrebånd Vis bildetekst
(Foto: Glenn Thomas Nilsen/ Røde Kors)

Ønsker du å bidra i forbindelse med jord- og leirskredet i Gjerdrum?

Frivillige fra Røde Kors har siden jord- og leirskredet på Gjerdrum onsdag 30. desember vært i beredskap og bistått redningsmannskapene.

I tillegg har også Nannestad og Gjerdrum Røde Kors sammen med Gjerdrum kommune samlet inn klær og utstyr. Rema 1000 har bidratt med mat, som blir fordelt ut til evakuerte, pårørende og aktive hjelpemannskap.

En kvinne i Røde Kors-uniform sorterer klær og utstyr som har blitt samlet inn.
(Foto: Glenn Thomas Nilsen/ Røde Kors)

Givergleden fra den øvrige befolkningen, og ønske om å hjelpe har vært enorm - tusen takk for all hjelp!

Slik kan du hjelpe fremover:

Klær, utstyr, leker, mat m.m:

På Facebook-siden til Nannestad og Gjerdrum Røde Kors kan du følge med på hvilke behov det er i området, og hvordan du kan bidra.

Donere penger

Etter katastrofen er det et stort behov for å styrke beredskapen fremover i Akershus som følge av jord- og leirraset. Røde Kors vil i langt tid fremover måtte ha hjelpemannskaper og et solid støtteapparat i og rundt Gjerdrum. Du kan støtte arbeidet fremover slik:

Bli medlem der du bor:

Ønsker du å støtte søk og redningsarbeidet der du bor kan du bli medlem i din lokalforening. Du kan velge å bli medlem i f.eks Gjerdrum og Nannestad Røde Kors eller andre av de lokalforeningen i Akershus som er berørt av katastrofen.

Støtte beredskapsarbeidet i Akershus:

Flere lokalforeninger i Akershus er berørt av redningsarbeidet i Gjerdrum, og vil være det i noe tid fremover. Du kan bidra til å styrke dette arbeidet og annet beredskapsarbeid ved å gi en pengegave: