En signert hopptrøye Vis bildetekst
Den offisielle VM-trøya er signert av verdensmester Marius Lindvik og de andre norske landslagshopperne, samt resten av verdenseliten.

Auksjon avsluttet: signert verdensmestertrøye!

Arrangøren av VM i skiflyging i Vikersund har auksjonert bort signert verdensmestertrøye til inntekt for Røde Kors sitt arbeid i Ukraina.

Det var leder for rennkontoret i VM i skiflyging, Bård Erland Sprakhaug, som tok initiativet til å hjelpe ofrene i Ukraina og han fikk raskt støtte fra Vikersund-ledelsen, hopperne og FIS.

– Vi har hatt ulike markeringer til støtte for Ukraina under VM i skiflyging, og med denne auksjonen håper vi bedrifter og andre byr på den eksklusive landslagstrøya som verdenseliten har signert. Vi har 1100 frivillige som legger ned en fantastisk jobb, og det er flott å se at de vil bidra til støtte for krigsofrene. Vi setter også stor pris på samarbeidet med Røde Kors og NRK, sier kommunikasjonssjef Svein Graff i VM i skiflyging.

En mann holder en trøye foran et skihopp
Den offisielle VM-trøya er signert av verdensmester Marius Lindvik og de andre norske landslagshopperne, samt resten av verdenseliten.

Auskon avsluttet tirsdag 15. mars

Auksjonen er nå avsluttet og vinner av auksjonen blir kontaktet av oss.  Tusen takk til alle som sendte inn et bud!

Trøyen gikk til slutt for 75 000 kr! Dette er viktig bidrag til nødhjelpsarbeidet for de rammede av krigen i Ukraina.