Mørk mann smiler til kamera. Vis bildetekst
Å delta på Ferie for alle har gitt Shadrack gode sommerminner. Som frivillig ønsker han å gi barn den samme gleden. Foto: Norges Røde Kors.

Sammen skaper vi gode sommerminner

Shadrack vil gi barn gode opplevelser som han selv opplevde på Ferie for alle. Ved å bli medlem gir du støtte til aktiviteter for barn og unge i ditt lokalmiljø.

Som medlem støtter du din lokale Røde Kors-forening med 300 kroner i året og bidrar til å gjøre viktig arbeid i ditt nærmiljø. Tips: Vi har også familiemedlemskap og rabatterte medlemspriser for barn og unge. 

Bli medlem nå!

Navn og adresse

Felter markert med * er obligatoriske


Medlemsskap og pris

Når er du født?
Kontaktinformasjon


Les mer om Røde Kors personvernregler her

Du må gi ditt samtykke for å registre deg

Medlemskap i Røde Kors:

Medlem: 300 kr (pr. år) 
Familiemedlemskap: 600 kr (pr. år)
Ungdom: 150 kr (13-25 år) (pr. år)
Barn: 60 kr (0-12) (pr. år)

Livsvarig medlemskap: 15.000 kr. Ta kontakt med medlem- og giverservice på medlem@redcross.no eller tlf: 22054000 for dette. 

Ferie for alle har gitt Shadrach gode sommerminner 

Å delta på Ferie for alle har gitt Shadrack gode sommerminner han fremdeles ser tilbake på med stor glede. Når han nå selv er frivillig, ønsker ha å gi barn den sammen gleden. 

Det beste minnet mitt, fra da jeg var med som deltager på Ferie for alle, var da vi dro til Verdens ende. Der hadde jeg det gøy med hele familien min, og fikk se sider ved foreldrene mine jeg ikke hadde sett før.

Shadrack

Alle barn fortjener gode sommerminner – uansett hvordan familiens økonomi er. I år har Røde Kors-frivillige sommertilbud for barn og ungdom i hele landet!

Shadrack og et barn i redningsvest smiler på brygga.
Foto: Norges Røde Kors

Slik følger du med på arbeidet til Røde Kors

Som medlem får du vårt magasin fire ganger i året. Her får du mer innsikt i Røde Kors sitt arbeid. Magasinet inneholder nyhetsstoff, temasider og faster spalter som intervjuer, ildsjeler og lokalt stoff.

Spørsmål om medlemskap?

Ta gjerne kontakt med oss på medlem@redcross.no

Du finner også informasjon om medlemskap, betaling og endringer her.