Lokalforeninger

Røde Kors har om lag 380 lokalforeninger over hele Norge. Her finner du oversikten over alle.

Finn din lokalforening

Skriv inn ditt postnummer eller velg fylke:


  Røde Kors lokalforeninger finner du i:

  Akershus Røde Kors er representert i alle kommunene i fylket med 19 lokalforeninger spredt utover Akershus.
  Aust-Agder Røde Kors er til stede i hele fylket. Gjennom lokalforeningene våre, beredskapsavtaler med kommunene, på asylmottakene, i fengslet og gjennom ferietilbud til barn i hele fylket.
  Buskerud Røde Kors har 20 lokale foreninger og ca. 1 800 aktive frivillige. Du finner oss i alle kommuner i fylket, med unntak av Rollag. Våre frivillige er til stede nær deg!
  Finnmark har 18 lokale Røde Kors-foreninger og er representert i 14 av fylkets 19 kommuner.
  Hedmark Røde Kors har 23 foreninger og 1514 frivillige fordelt på 15 kommuner i Hedmark. Sammen skal vi sørge for god beredskap, dekke humanitære behov og respondere for å redde liv i vårt distrikt.
  Hordaland Røde Kors er Norges største distrikt med over 22 000 medlemmer fordelt på 40 lokalforeninger.
  Gjennom våre 21 lokalforeninger kan vi tilby et bredt tilbud av aktiviteter innenfor omsorg og redning. Vi er klare til å rykke ut når små og store katastrofer inntreffer.
  Nordland Røde Kors har 31 lokalforeninger. Vi bidrar til at våre frivillige kan yte humanitær innsats innen søk og redning, migrasjon, sosial inkludering, oppvekst og beredskap.
  Gjennom vårt omsorgs- og redningsarbeid skaper vi en bedre hverdag for enkeltmennesker som opplever utfordringer i dagens samfunn.
  Oppland Røde Kors består av 29 foreninger og 2035 frivillige fordelt på 26 kommuner. Sammen skal vi forebygge og lindre menneskelig nød og lidelse, samt yte humanitær innsats i vårt distrikt.
  Med over 4000 frivillige og over 40 ulike aktiviteter er Oslo Røde Kors til stede for de som trenger det i hovedstaden.
  Over 2000 frivillige står på for trygge og gode lokalsamfunn i Sogn og Fjordane. 26 lokalforeiningar driv aktivitet innan søk og redning, oppvekst, migrasjon, sosial inkludering og beredskap.
  Sør-Trøndelag Røde Kors har et bredt tilbud av omsorgs- og inkluderingsaktiviteter. Vårt hjelpekorps er i beredskap døgnet rundt og rykker ut når kriser og katastrofer inntreffer.
  Telemark Røde Kors har 2700 frivillige som sammen jobber for å gjøre ditt lokalsamfunn til et trygt og godt sted å bo
  Røde Kors er representert i de fleste kommunene i fylket og har 18 lokale avdelinger i kommunene. Longyearbyen Røde Kors Hjelpekorps er underlagt Troms.
  Vest-Agder Røde Kors støtter lokalforeningene i fylket. Våre frivillige er tilstede for mennesker som trenger støtte og hjelp.
  Med godt over 2000 frivillige og over 60 forskjellige aktiviteter er Røde Kors tilstede for de som trenger det mest i Vestfold med tilsammen 12 lokalforeninger.
  Vi er til stede i nesten alle fylkets kommuner med 2000 frivillige og 15 lokalforeninger.

  Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler