Kurstilbud i Bærum Røde Kors

Røde Kors-skolen tilbyr alle frivillige opplæring, for at de skal bli trygge i sine roller og i møte med medmennesker.

Kurs
Foto: Martin Lucas Sortland Eick

 

Alle frivillige får i tillegg til opplæring i sin aktivitet, tre obligatoriske kurs; Introduksjon til Røde Kors, Norsk grunnkurs i førstehjelp og Grunnkurs i psykososial førstehjelp.

 

Fremtidige kurs ved Røde Kors-huset i Sandvika:

25.05.20 Grunnkurs psykososial førstehjelp - AVLYST

13.05.20 Introduksjon til Røde Kors - AVLYST (Kurset kan tas som nettkurs)

07.06.20 Norsk grunnkurs i førstehjelp - AVLYST

For å hindre smittespredning av koronaviruset (COVID-19) er alle planlagte kurs i regi av Bærum Røde Kors avlyst til og med 15. juni.

Introduksjon til Røde Kors kan tas som nettkurs. Trykk på "Registrer en ny brukerkonto", fyll inn din informasjon og velg "Akershus" som fylkestilhørighet. Du må selv gi beskjed til din aktivitsleder eller ansattkoordinator når kurset er gjennomført, for å få det registrert. De resterende kursene blir satt opp igjen til høsten.

Påmelding og frister

Du kan melde deg på alle kurs i Røde Kors gjennom Kurskatalogen (Ressurssystemet). Her legges kursene ut fortløpende, hvor du som både gammel og ny frivillig har mulighet til å melde deg på og få utfyllende informasjon om kurs som er aktuelle for deg. Merk at du først må være registret som frivillig i våre systemer. Er du ikke registrert, ta kontakt med din aktivitetsleder eller en i administrasjonen.

Påmeldingsfrist til kursene er senest en uke før kursstart.

  1. Gå til vår kurskatalog (Ressurssystemet)
  2. Velg medlem/frivillig.
  3. Deretter kan det søkes på kurs. Søk på sted eller på kurset du vil gå.
  4. Velg kurset du ønsker å delta på.
  5. Legg merke til at det nå står "For å melde deg på kurs må du logge inn." – du må altså logge inn (eksisterende brukere) eller registrere deg først. Brukernavnet for innlogging er relasjon/medlemsnummeret ditt (7 siffer).
  6. Trykk på "registrer deg", fyll ut.
  7. Meld deg på!

Har du utfordringer med påmeldingen? Ta kontakt med din aktivitetsleder eller ansattkoordinator, som kan hjelpe deg.

Les om våre førstehjelpskurs for eksterne her!

Å delta på førstehjelpskurs er noe av det viktigste du foretar deg i livet. Dette er kanskje ikke noe du tenker på i hverdagen men utrolig viktig når du ufrivillig står oppi det.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler