Utleie på Røde Kors-huset

Trenger du å leie lokaler til en større sammenkomst, som dåp, konfirmasjon, bursdag, møte eller lignende?

Hos oss kan du leie følgende lokaler:

Festsalen, har totalkapasitet til 70 personer, med mulighet for å sette ut bord og stoler for 45 personer. Lokalet har også PA-anlegg og projektor. I tilknytning til lokalet har vi et kjøkken, hvor en kan tilberede og tilpasse for bevertning. Leie halvdag er 2750 kr og heldag er 5500 kr. Det vil bli sendt regning på eventuelle skader som oppstår.

Sjekkliste for leie av lokaler.

Kafeen, har total kapasitet til 35 personer, med mulighet for å sette ut bord og stoler for 25 personer. Lokalet har et fullt utstyrt kjøkken med mulighet for å lage mat og tilpasse for bevertning. Leie halvdag er 2750 kr og heldag er 4400 kr. Det vil bli sendt regning på eventuelle skader som oppstår.

Må leses

Vi har bare utleie på lørdager og søndager. Lokalene må være forlatt innen kl. 23:00. Lokalene må ryddes tilbake i den stand dere fant dem, men vi står for vasken. Bestilling må gjøres senest 7 dager før leien. Nøkler og instruks for bruk av huset hentes senest 4 dager før leie.

Har du noen spørsmål om leie eller ønsker å booke, ta kontakt på anne.hodnefjeld@redcross.no. OBS! Henvendelser om utleie besvares først etter 15.08.20.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler