Kveldsprat

Hver mandag kl. 20-21 møtes vi på skjermen for en Kveldsprat. Det blir godt organisasjonsfaglig påfyll, spennende diskusjoner og erfaringsutvekslinger

Kveldsprat generell logo

Formålet med Kveldsprat er å tilby en organisasjonsfaglig møteplass med nyttige tema, tips, råd og veiledning til å jobbe smartere, enklere og produsere mer humanitær aktivitet med tilgjengelige ressurser.

I Røde Kors er det det stor forskjell på foreningene. Kveldsprat tar for seg de organisasjonstemaene som angår de aller fleste. Kveldsprat skal passe for de som kun er et hjelpekorps og foreninger med flere aktiviteter.

Kveldsprat er for alle tillitsvalgte, aktivitetsledere og andre frivillige ressurspersoner i Hedmark Røde Kors og Oppland Røde Kors. Det er ingen offisiell informasjonskanal eller et beslutningsorgan – kun et organisasjonsfaglig samlingspunkt. Kveldsprat skal være et supplement til annen etablert hjelp, bistand og oppfølging til foreningene.

Deltakelse i Kveldsprat er helt frivillig og skal ikke være en mer-belastning eller oppleves som en forpliktelse. Enkelte tema kan være viktigere enn andre - du velger selv om du vil delta og hva du vil være med på.

Klikk her for å delta i Kveldsprat

Program våren 2022

 

Uke 20 - 16. mai  - vi tar Kveldsprat-fri 

Uke 21 - 23. mai -  
“Mitt Røde Kors” 
Nå er "mottak av nye frivillige" på plass og har fungert en god stund. Dette gjelder for alle foreninger og alle aktiviteter. Er du lei av DiBa, er dette løsningen for deg! En spesiell oppfordring til deg som har tatt i bruk denne løsningen - bli med!

Uke 22 - 30. mai -  
Etikkerklæring, taushetserklæring og politiattest  
Lær mer om hva disse dokumentene betyr for deg i din forening, hvorfor de er så viktige, hvordan vi presenterer dem for frivillige og hvordan de håndteres. 

Uke 23 - PINSE 

Uke 24 - 13. juni -  
Aktuelt tema  
Aktuelle nyheter, hemmelige gjester og nyttig informasjon før vi tar sommerferie fra Kveldspraten. 

Ta kontakt med Even Strømman for spørsmål.

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066