Bilde av programmet

Velkommen til Røde Kors-helg 2023

Velkommen til årest største samling i Røde Kors i Innlandet. Røde Kors-helg 2023 på Lillehammer, 10.-12. november, er for alle frivillige i Oppland Røde Kors og Hedmark Røde Kors.

Beskrivelser av enkeltkurs, tider og tilbud finner du her

Påmelding:

Røde Kors-helg 23 (provisoevent.no)

Røde Kors-helgen er for alle frivillige i alle aktiviteter i Hedmark og Oppland. Alle skal kunne lage sitt perfekte fagprogram. Er du helt ny eller har vært med i mange år, skal du finne spennende kurs og aktiviteter som passer akkurat deg. I tillegg har vi flotte fellesopplevelser som kviss, foredrag og konsert.

Her kan du laste ned programoversikten og skrive den ut for oppslag

Flott helg, med masse bra innhold! Veldig fint å samle så mange kurs og tilbud på en helg, og samtidig gjøre det til noe sosialt!

Deltaker RK-helg 22

Tid og sted

Fredag 10. – søndag 12. november 2023
Scandic Lillehammer, Turisthotellvegen 6, Lillehammer

Utsjekk på hotellet er kl. 11

Ditt program

Programmet for helga er omfattende og de første programpostene starter allerede kl. 10 på fredag og går tett i tett fram til søndag kl. 16. Vi har 11 parallelle tilbud store deler av helga. Du velger selv hva du vil være med på. Tidlig påmelding gir størst mulighet for å få sine ønsker oppfylt. Etter påmelding får du en e-post med bekreftelse på ditt program.

Beskrivelser av enkeltkurs, tider og tilbud finner du her

App

Du vil få tilsendt en SMS med lenke til ditt eget program ca 1. november. Ditt personlige program finner du under "profil". Din påmelding/program finner du også i bekreftelsesmail.

Innsjekk og deltakerkort

Når du kommer til hotellet må du registrere deg og få utlevert deltakerkort. Eventuelle endringer tas opp i innsjekkingen.

Hendelser som krever bistand

• Skal håndteres av hotellet (eller ring nødnummer)
• RK-helgens arrangør må informeres så snart som mulig
• Hjertestarter i resepsjonen

Om du er forhindret fra å delta i ditt program, blir syk eller må reise hjem, må du melde fra i resepsjonen eller kontakte arrangør om dette. I motsatt fall vil vi begynne å etterlyse deg

Kontakt med arrangør

Hvis du ikke er på hotellet:
send mail til even.stromman@redcross.no
eller SMS til 95 065 066 - ring om det ikke kan vente.

Hvis du er på hotellet:
ta kontakt med oss i innsjekkingen eller resepsjonen

Påmelding, frister og priser

Påmelding (elektronisk) åpner 28. august og det er "førstemann til mølla" som gjelder. Når du har meldt deg på, vil du få bekreftelse på e-post. Frist for påmelding er 8. oktober, med mulighet for å gjøre endringer innen 22. oktober. Avmelding etter avmeldingsfristen 29. oktober blir belastet foreningen.

Alt er inkludert den/de dagene du er påmeldt. Pakker over flere dager inkluderer overnatting i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr 300 pr natt. Foreningen blir fakturert din deltakelse. Husk å avklare din deltakelse med din leder på forhånd.

Full pakke - hele helga kr. 1000
Deltakerpakke fredag-lørdag kr. 600
Deltakerpakke lørdag-søndag kr. 600
Dagpakke fredag kr. 100
Dagpakke lørdag kr. 300
Dagpakke søndag kr. 100

For den som må komme allerede på torsdag:
Tilslutning fra torsdag - kr. 300
(kun seng og frokost – ingen måltider på torsdag)

Drikke ved måltider

Bestilles og betales av den enkelte

Fantastisk å få en sånn mulighet til å møtes og kurses. Takk for god bevertning, en god seng og mye bra påfyll faglig og sosialt.

Deltaker RK-helg 22

Kurs, workshops og fagsamlinger

Kurs og workshops - hele helgen

Røde Kors-helg 2023 er 40 kurs, workshops og flere fagsamlinger. De første kursene starter allerede fredag morgen og de siste avsluttes søndag ettermiddag. Her er det mye å velge i for alle.

Fagsamlinger – søndag kl. 14.00-16.00

De korte fagsamlingene på søndagen vil få egne program.

Fellesprogram og underholdning

Foredrag med generalsekretær Anne Bergh – lørdag kl. 17.00

Anne Bergh har vært generalsekretær i Røde Kors siden 1. november 2022. Nå får vi mulighet til å vise oss fram og bli bedre kjent med henne.

Hun har fra tidligere en solid lederbakgrunn og mange års erfaring innen internasjonalt arbeid, folkehelse, humanitær rett, organisasjonsutvikling og strategiarbeid, inkludert ti år i Røde Kors nasjonalt og internasjonalt og tretten år ved Folkehelseinstituttet i Oslo. Bergh har hovedfag fra institutt for kulturstudier ved Universitetet i Oslo, har gått sjefskurset på Forsvarets høyskole og er i dag ansatt som fagdirektør og leder for klynge for global helse ved Folkehelseinstituttet.

Kviss med Espen Østvold Rølla – fredag kl. 21.00

Espen er medlem i Lillehammer Røde Kors, ansatt på nasjonalkontoret og er medarrangør av Heim Quiz.

Vår kviss er en lettbeint allmennquiz og vil ha innhold og oppgaver som inneholder lyd, bilde, video eller grafikk. I tillegg skal vi kanskje få noen utfordringer fra hotellets kjøkken. Er den vanskelig? Ja, og nei. Alle skal kunne svare på mye, men alle skal ikke kunne svare på alt.

Konsert med Karoline Amb med band og kor – lørdag kveld

Karoline er oppvokst på en produksjonsgård i Ringsaker kommune og eldst i en søskenflokk på 4. På skolen tok hun en bachelor i musikkvitenskap, master i didaktikk, etterutdanning som kommunikasjonsrådgiver, men trives altså best på scena. 

De som var på årsmøtet/årskonferansen i vår, fikk oppleve litt - nå kommer hun med kor og band på stor scene under og etter middag.

Beskrivelser av enkeltkurs, tider og tilbud finner du her

Spørsmål eller kommentarer:

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066