Bilde av programmet

Velkommen til Røde Kors-helg 2024

Velkommen til årest største samling i Røde Kors i Innlandet. Røde Kors-helg 2024 på Lillehammer, 15.-17. november, er for alle frivillige i Oppland Røde Kors og Hedmark Røde Kors.

Påmelding:

Åpner etter sommerferien

Røde Kors-helgen er for alle frivillige i alle aktiviteter i Hedmark og Oppland. Alle skal kunne lage sitt perfekte fagprogram. Er du helt ny eller har vært med i mange år, skal du finne spennende kurs og aktiviteter som passer akkurat deg. I tillegg har vi flotte fellesopplevelser som kviss, foredrag og konsert.

Flott helg, med masse bra innhold! Veldig fint å samle så mange kurs og tilbud på en helg, og samtidig gjøre det til noe sosialt!

Deltaker RK-helg 22

Tid og sted

Fredag 15. – søndag 17. november 2024
Scandic Lillehammer, Turisthotellvegen 6, Lillehammer

Utsjekk på hotellet er kl. 11

Ditt program

Programmet for helga er omfattende og de første programpostene starter allerede kl. 10 på fredag og går tett i tett fram til søndag kl. 16. Vi har 11 parallelle tilbud store deler av helga. Du velger selv hva du vil være med på. Tidlig påmelding gir størst mulighet for å få sine ønsker oppfylt. Etter påmelding får du en e-post med bekreftelse på ditt program.

App

Du vil få tilsendt en SMS med lenke til ditt eget program ca 1. november. Ditt personlige program finner du under "profil". Din påmelding/program finner du også i bekreftelsesmail.

Innsjekk og deltakerkort

Når du kommer til hotellet må du registrere deg og få utlevert deltakerkort. Eventuelle endringer tas opp i innsjekkingen.

Hendelser som krever bistand

• Skal håndteres av hotellet (eller ring nødnummer)
• RK-helgens arrangør må informeres så snart som mulig
• Hjertestarter i resepsjonen

Om du er forhindret fra å delta i ditt program, blir syk eller må reise hjem, må du melde fra i resepsjonen eller kontakte arrangør om dette. I motsatt fall vil vi begynne å etterlyse deg

Kontakt med arrangør

Hvis du ikke er på hotellet:
send mail til even.stromman@redcross.no
eller SMS til 95 065 066 - ring om det ikke kan vente.

Hvis du er på hotellet:
ta kontakt med oss i innsjekkingen eller resepsjonen

Påmelding, frister og priser

Påmelding (elektronisk) åpner ca 1 september og det er "førstemann til mølla" som gjelder. Når du har meldt deg på, vil du få bekreftelse på e-post. Frist for påmelding og mulighet for å gjøre endringer er 1. november. Avmelding etter avmeldingsfristen 1. november blir belastet foreningen.

Alt er inkludert den/de dagene du er påmeldt. Pakker over flere dager inkluderer overnatting i dobbeltrom.

Priser kommer med invitasjon i løpet av sommeren

Drikke ved måltider

Bestilles og betales av den enkelte

Fantastisk å få en sånn mulighet til å møtes og kurses. Takk for god bevertning, en god seng og mye bra påfyll faglig og sosialt.

Deltaker RK-helg 22

Kurs, workshops og fagsamlinger

Kurs og workshops - hele helgen

Røde Kors-helg 2024 er 40 kurs, workshops og flere fagsamlinger. De første kursene starter allerede fredag morgen og de siste avsluttes søndag ettermiddag. Her er det mye å velge i for alle

 

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066