Bilder av mennesker

Velkommen til Røde Kors-helg 2021

Etter mange lange måneder med pandemi kan vi endelig møtes igjen. Alle frivillige i Hedmark Røde ønskes velkommen til Røde Kors-helg 12.-14. november på Scandic Hamar.

PROGRAM RØDE KORS-HELGEN 2021

Velkommen. Her blir det mye for alle. Det blir kurs og kulturbygging, erfaringsutvekslinger, store og små redningsøvelser, fagsamlinger, seminarer, fest og sosial omgang. I Hedmark Røde Kors skal vi feire frivilligheten og skape entusiasme, helgen 12.-14. november, på Scandic Hamar. 

Er du helt ny eller har masse erfaring - her kan du velge blant 23 kurs og workshops, 14 miniseminar, lederforum og 8 fagsamlinger, inspirasjon, fester og kulturbygging. Noe er felles for alle - det meste velger du selv. Vi oppfordrer alle foreninger til å benytte seg av muligheten for et skikkelig "løft" for frivilligheten.

Du kan delta på hele eller deler av helga - alt etter hvilke kurs/aktiviteter du ønsker. Du setter sammen ditt helt eget program. Det er lov å velge på kryss og tvers av aktiviteter og fagområder.

Det oppfordres spesielt til at alle frivillige i alle aktiviteter i Hedmark Røde Kors deltar på miniseminar og fagsamlingene på søndagen.

Praktisk info

Røde Kors-helgen er på Scandic Hamar 12.-14. november. Påmelding skjer kun med påmeldingsknappen på denne siden. Foreningen blir fakturert din deltakelse. Husk å avklare din deltakelse med din leder på forhånd. Påmeldingsfrist er 25. september. 

Instruktører, kursholdere og innledere vil annonseres under beskrivelsene av den enkelte aktivitet.

Du må selv sørge for at dine valg tidsmessig passer sammen. Det er begrenset antall plasser i flere deler av programmet. Førstemann til mølla gjelder. Det tas forbehold om avlysning av enkeltkurs ved få påmeldte.

Her er en nærmere beskrivelse av alle aktivitetene!

Priser

Prisene er sterkt subsidiert for at flest mulig skal kunne delta. Hedmark Røde Kors og eksternfinansiering dekker omtrent to tredjedeler av de faktiske kostnadene knyttet til arrangementet.

Full pakke - hele helga kr. 1500,-
Fredag-lørdag kr. 850,-
Lørdag-søndag kr. 950,-
Dagpakke fredag kr. 100,-
Dagpakke lørdag kr. 300,-
Dagpakke søndag kr. 200,-

Prisene inkluderer deltakelse i programmet, mat, festligheter og seng i dobbeltrom der pakkene går over flere dager. Enkeltromstillegg er kr. 250,- pr natt.

Det er bindende påmelding og din forening blir fakturert hotell-prisen i sin helhet hvis du ikke møter. Har du gyldig grunn for å melde deg av? Ta kontakt med din leder og eventuelt distriktskontoret.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 25. september.

Kontaktinfo

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066