Bilde av programmet

Velkommen til Røde Kors-helg 2021

Nå skal vi møtes igjen! Vi nærmer oss RK-helg og mer enn 250 personer er påmeldt til mer enn 750 kursgjennomføringer, fagsamlinger og seminarer. Her er oppdatert informasjon om helgen.

INFORMASJON OM RØDE KORS-HELG 21

På denne siden vil det være oppdatert informasjon:

Viktig informasjon vedrørende smittesituasjonen
Vi opplever økende smitte i våre områder. Ettersom det pr i dag ikke er innført noen nasjonale eller lokale begrensninger i Hamar på fysiske arrangementer, vil vi gjennomføre Røde Kors-helg 21 etter planen.

For å sikre oss alle best mulig:

  • Hold avstand
  • Ha god hånd- og hostehygiene
  • Unngå klemming og håndhilsning
  • Bruk gjerne munnbind
  • Bli hjemme/reis hjem hvis du er syk

Dersom du kommer fra områder med lokale anbefalinger/forskrifter, skal du følge disse. Ta med munnbind for eget bruk. Gi beskjed om du har forkjølelsessymptomer eller reiser hjem på grunn av mistanke om smitte.

Dersom lokale eller nasjonale myndigheter legger nye begrensninger før helga, vil det komme ny informasjon og nettsiden vil bli oppdatert.

Tider og registrering
I e-posten med bekreftelse av påmelding ser du tid for dine kurs og samlinger. Når du kommer til hotellet må du registrere at du har kommet og få utlevert materiell. Registreringen åpner fredag kl. 16.

Alle som skal være med på lørdag oppfordres til å delta på inspirasjonssamlingen med Simen Almås kl. 11 og lunsj kl. 12. Alle deltakere som skal være med på søndag oppfordres til å delta på inspirasjonsforedraget med Robert Mood kl. 11 og spiser lunsj før de reiser hjem. Dagpakkene gjelder hele dagen!

Hele programmet finner du her

Nye bekreftelser på e-post
Ved påmelding til RK-helg 21 fikk du bekreftelse - denne gjelder!

For å kunne registrere kompetanse i Røde Kors-systemer må vi registrere alle kurs/deltakere i Ressurssystemet. Når du registreres vil det automatisk sendes ut en ekstra e-post og når du tildeles plass får du enda en mail. Vi har forsøkt å unngå disse e-postene, uten å finne en god løsning.
Dette betyr at det kan bli mange forvirrende e-poster til mange - vi beklager.

Utstyr og antrekk
Det oppfordres til å benytte Røde Kors-profileringstøy og uniform. Hvis du er påmeldt en av øvelsene må du ha uteklær for været midt i november. Et hemmelig tips er at det kan være mørkt også... alltid klar!

Til middagen på lørdag er antrekket litt finere enn hverdagsantrekk, men ikke galla.

Elements-quiz med Espen Rølla
Fredagskvelden er det quiz. Dette er en lagkonkurranse med inntil fem deltakere på hvert lag. Flotte premier fra Røde Kors-butikken.

Samarbeidspartnere
Pantelotteriet gir oss pølsefest og moro på lørdag. Røde Kors-butikken/Elements viser fram den nye profilbekledningen vår og bidrar med premier i quiz på fredag. Røde Kors Førstehjelp gir en gave til alle.

Scandic Hamar
Vangsveien 121, 2318 Hamar
Breddegrad: 60.796662 Lengdegrad: 11.086535
Tlf: 21 61 40 00

Parkering
Det er mange store parkeringsplasser på Hamar. Noen sier at den billigste er den kommunale parkeringsplassen rett over veien - ved siden av Circle K.

Endringer
Eventuelle spørsmål om endringer i din påmelding sendes helst gjennom påmeldingssystemet. Se din bekreftelses-epost.

Ved henvendelse som ikke kan vente - ta kontakt!

Kontaktinfo

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066