Bilde av barn i RØFF aktivitet Vis bildetekst
Bildet er hentet fra en RØFF- camp som ble arrangert på Haraldvollen i Nord- Norge sommeren 2013. I løpet av fire dager var det aktiviteter som topptur, fluefiske, kanopadling og klatring. Det ble også trent på førstehjelp. De overnattet i telt, og mat ble laget på bål og grill. Foto: Røde Kors

RØFF

RØFF er et spennende fritidstilbud som gir ungdommer på 13 til 17 år kunnskap om førstehjelp og ferdsel i naturen.

Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp (RØFF) er en ren friluftslivsaktivitet for barn og unge i aldersgruppen 13-17 år, med fokus på friluftsliv, førstehjelp og redning, organisert under Røde Kors hjelpekorps. RØFF er et gratis tilbud for alle barn og unge som ønsker å delta. Aktiviteten har som mål å tilby barn og unge en unik friluftslivsaktivitet som inkluderer verdifulle kunnskaper om natur, ferdsel, friluft, og førstehjelp. RØFF legger hovedvekt på friluftslivsaktivitet som fokuserer på og fremmer mestring, medvirkning, læring, fellesskap og omsorg i trygge og forutsigbare rammer for barn og unge.

Oversikt over lokalforeninger som tilbyr RØFF

I dag finnes det aktive RØFF-grupper i følgende lokalforeninger i Hordaland: Stord Røde Kors, Fana Røde Kors, Fusa Røde Kors, Laksevåg Røde Kors, Øystese Røde Kors, og Kinsarvik Røde Kors.

Ansattstøtte på distriktskontoret: 

Øystein sundfjord
Øystein Sundfjord
Rådgiver: digitale koblinger, Vitnestøtte og RØFF (Hjelpekorpsaktiviteter for ungdommer)
E-post
oystein.sundfjord@redcross.no
Mobil
+4794895764