Omsorgssamling Nettsider

Omsorgssamling

Vi ser frem til å høre fra vår nye president Thor Inge Sveinsvoll. Det blir også oppdateringer fra landsmøtet, foredrag med Marco Elsafadi og fagsamlinger.

Meld deg på omsorgssamlingen her 

Du kan delta både digitalt og fysisk (hos noen lokalforeninger). 

Påmeldingsfrist søndag 1. november. Denne fristen gjelder for alle som ønsker å la mulighet til å delta på fysisk lørdagssamling i regi av noen lokalforeninger. For digitale deltakere blir det mulig å melde seg på etter 1. november, men du er kun garantert plass også her dersom du melder deg på før 1. november. Du trenger ikke å bestemme deg for om du skal være med fysisk eller bare digitalt nå. Vi jobber fortsatt med å avklare hvilke lokalforeninger som åpner for fysiske samlinger i sine lokaler. Meld deg på omsorgssamlingen nå, så kommer vi tilbake til valg mellom fysisk og digitalt, og valg mellom fagsamlinger.

Konsept for omsorgssamlingen
Det blir ikke en felles samling på et stort hotell, slik som normalt. I år ønsker vi å gjøre tre nye ting med omsorgssamlingen: Vi desentraliserer den, digitaliserer og deler samlingen i to dager. Samlingen blir også helt gratis!
Du kan delta på hele omsorgssamlingen digitalt. I tillegg, kan du få mulighet til å delta fysisk på lørdagen. 

En nedlastbar invitasjon til omsorgssamlingen finner du her

Dag 1: Lørdag 7. november
Lokale samlinger med lokalforeningslokaler som fysiske konferanselokaler for omsorgssamlingen. Det blir lokal catering til lunsj (gratis for lokalforeningene) for alle som melder seg på. Etter dette starter et program som foregår over nett. Lokalforeninger som ønsker dette rigger opp en storskjerm i sine lokaler, med den kapasiteten som er mulig basert på lokale forhold og korona-retningslinjer.

Program:

Lørdag 7. november

Når  Hva
12:30 Catering-lunsj hos enkelte lokalforeninger.
Åpning av samlingen, nytt fra landsmøtet
Hilsen fra ny president i Røde Kors, Tor Inge Sveinsvoll!
Foredrag med Marco Elsafadi!
Foredrag om beredskap
Quiz
16:00 Programmet er ferdig

 

Søndag 8. november

Når Hva
10:00 – 11:45 Parallelle digitale fagsamlinger
Migrasjon – siste nytt på feltet
BARK – En viktig satsing i det nye hovedprogrammet
12:15 – 14:00 Parallelle digitale fagsamlinger:
Besøkstjenesten – Hvordan skal vi takle eldrebølgen?
Workshop: Landsmøtet, handlingsplanarbeid for omsorgsråd
14:00 Programmet ferdig

 

Vi håper og tror at denne måten å organisere omsorgssamlingen vil gi både faglig og sosialt påfyll. Det kan også bli en fin anledning til å samles i lokalforeningens lokaler på en måte som blir veldig billig, både for lokalforeninger og deltakere.