Arrangementer

Hordaland Røde Kors arrangerer ofte kurs, samlinger og møter for og med de mange frivillige i distriktet. Her er det som skal skje fremover.

TRØKK er en super mulighet for frivillige i Hordaland Røde Kors til å lære noe nytt, og til å bli kjent med frivillige fra andre lokalforeninger.
Velkommen til en ny samling for alle frivillige på omsorgsfeltet i Hordaland. Vi inviterer til nok en helg med fokus på fag, inspirasjon, erfaringsutveksling og noen overraskelser.
Hvert år arrangerer Røde Kors lederkurs i fjellredning under særdeles krevende forhold på Finse. Kursene er også åpne for eksterne deltakere. I 2020 arrangeres Finsekurset fra 22. februar til 1. mars.
Fra 27. desember til 1. januar arrangerer vi en gratis ferietur til Merket i Valdres, og vi kan nesten garantere snø! Bli med på å feire jul og nyttår sammen med andre familier - søk om plass nå!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler