Ferie for Alle i Møre og Romsdal

Ferie for alle i Møre og Romsdal

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi.

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har dårlig økonomi og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familiene skal få en ferieopplevelse sammen. Tilby et pusterom fra hverdagen og skape et nettverk med andre familier i samme situasjon.

Målgruppen er familier med barn i barneskolen, mellom 6 og 13 år. Det er nok at 1 av barna er i målgruppen. Sommeren 2019 ble det arrangert 3 turer og i høstferien blir det arrangert 1 ferietur.

Høstferien 2019

Høstferien 7. okt – 12. okt, går til fjells og Røde Kors-plassen Merket i Valdres. Dette ligger i Oppland fylke. Her blir det masse aktiviteter i frisk fjelluft. Kanopadling, mesternes mester, elgsafari og egen vikingleir er blant aktivitetene. 

Alle utgifter er dekket av Røde Kors, og det blir satt opp buss fra fylket som man kan benytte seg av gratis. Reiseledere fra Røde Kors er med på turen

Påmeldingsfrist er 17. september 2019  

Du kan ikke søke til Ferie for alle som privatperson, men må først henvende deg til ditt NAV-kontor, skolehelsetjenesten, barnevernstjenesten, sosialtjenesten eller andre offentlige instanser. De vil hjelpe deg videre og sende inn selve søknaden på vegne av deg og din familie.

Elektronisk påmeldingsskjema finner du her.

Kontaktpersoner i Møre og Romsdal Røde Kors

Asbjørn Wille
Koordinator
E-post
asbjorn.wille@redcross.no
Mobil
902 67 320
Kine Trangsrud
Koordinator Ferie for alle og Fellesverket
E-post
kine.trangsrud@redcross.no
Mobil
93 21 21 01

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler