Ferie for Alle i Møre og Romsdal

Ferie for alle i Møre og Romsdal

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi.

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferietur for barnefamilier som har dårlig økonomi og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familiene skal få en ferieopplevelse sammen. Tilby et pusterom fra hverdagen og skape et nettverk med andre familier i samme situasjon.

Målgruppen er familier med barn i barneskolen, mellom 6 og 13 år. Det er nok at 1 av barna er i målgruppen.

Ferietilbud 2019

Tur 1.  22. - 27. juli, går til idylliske Hauglandsenteret i Sogn og Fjordane. Her er det masse flotte utendørsaktiviteter, som kanopadling, fisketurer, hesteridning og et eget bakehus. I tillegg har stedet eget innendørs svømmebasseng. 

Tur 2.  29. juli – 2. august, går også til idylliske Hauglandsenteret i Sogn og Fjordane. Her er det masse flotte utendørsaktiviteter, som kanopadling, fisketurer, hesteridning og et eget bakehus. I tillegg har plassen eget innendørs svømmebasseng.

Tur 3.  29 juli – 2. august, går til fjells og Røde Kors plassen Merket i Valdres. Dette er i Oppland fylket. Her blir det masse aktiviteter i frisk fjelluft. Kanopadling, mesternes mester, elgsafari og egen vikingleir er blant aktivitetene. 

Alle utgifter er dekket av Røde Kors, og det blir satt opp buss fra fylket som man kan benytte seg av gratis. Reiseledere fra Røde Kors er med på turen.

Påmeldingsfrist 6. mai 2019  

Du finner mer informasjon om Ferie for alle og hvordan du melder deg på ved å trykke her.

Kontaktpersoner i Møre og Romsdal Røde Kors

Asbjørn Wille
Koordinator
E-post
asbjorn.wille@redcross.no
Mobil
902 67 320
Kine Trangsrud
Koordinator Ferie for alle og Fellesverket
E-post
kine.trangsrud@redcross.no
Mobil
93 21 21 01

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler