To unge gutter sitter på brunt tregjerde og snakker

Ferie for alle

Mange barn får ikke de sosiale opplevelsene de trenger fordi familien strever økonomisk. Ferie for alle er et gratis ferietilbud til disse familiene.

Vi trenger flere frivillige!

For å gi enda flere gode ferieminner, trenger vi flere frivillige.

Send en e-post med navn, postnummer og telefonnummer til ferieforalle@redcross.no for å få mer informasjon og bli frivillig!

Informasjon om Ferie for alle på norsk:

Miyaad dooneysa inaad ka qeyb gashiid «Ferie for alle» (fasaxa xagaaga)?

هل تريد الاشتراك في عطلة للجميع(Ferie for Alle) هذا الصيف؟

Generell informasjon Ferie for alle

Oppholdsoversikt 2021

Hvordan melder jeg meg på Ferie for alle?

Viktig informasjon til deg som påmelder.

Støtte til fritidsaktiviteter

Krav til frivillige

Et økende behov

Stadig flere barn i Norge vokser opp i familier som har lav inntekt. Disse barna kan ofte ikke delta på de samme fritidsaktivitetene som klassekameratene, og de har kanskje ingen ferieturer å snakke om etter sommerferien. Ferie for alle tilbudet fra Røde Kors gjør noe med dette.

For hele familien

Gjennom Ferie for alle får familier med svak økonomi tilbud om en aktiv ferieopplevelse for hele familien. For Røde Kors er det viktig at hele familien reiser på ferie sammen. Da får familien mulighet til å dele gode opplevelser og skape felles minner.

To unge jenter tar selfie i en båt , norsl flagg vaier i baugen

En aktiv ferie

Ferie for alle-oppholdene arrangeres i skoleferiene. De skjer som oftest på Røde Kors-sentrene. Ferien blir ledet og tilrettelagt av Røde Kors-frivillige. Familier som får tilbud om Ferie for alle har ikke andre tilsvarende tilbud, og har levd i en situasjon med svak økonomi over tid. Ferieoppholdet tilbys familier som har minst ett barn i alderen 6-13 år. Store deler av ferien foregår utendørs uansett vær og årstid. Både barn og voksne er med på mange varierte aktiviteter. I tillegg til familieturer arrangerer Røde Kors også noen ferieturer for barn og ungdom opp til 18 år.
 
FFA-Haraldvigen2
Like utenfor Kristiansand ligger ferieleiren Haraldviken, som drives av Røde Kors. Foto: Thomas A. Syvertsen/Røde Kors

Vi trenger flere frivillige!

For å gi enda flere gode ferieminner, trenger vi flere frivillige. Send en e-post med navn, postnummer og telefonnummertil ferieforalle@redcross.no for å få mer informasjon og bli frivillig!

 
 

Relaterte artikler: Ferie for alle

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler