Vindu til Fellesverket

Juleverksted og kino

Pepperkakepynting, kakao og kino for 70 store og små på Bodø Røde Kors-arrangement

Julemagi, latter og glede

Julemagi, latter og glede fylte luften på bitte-bitte-lillejulaften da Barnas Røde Kors i Bodø inviterte til en trivelig stund på aktivitetshuset Fellesverket i Dronningens gate. Over 70 store og små pyntet pepperkaker og drakk kakao, før arrangementet fortsatte på Fram kino og julefilm med Skomaker Andersen.

pepperkakerjulebordDe fineste pepperkaker ble tryllet frem av ivrige hender på juleverkstedet.

Som initiativtaker Selveste Magnus Heieraas i Bodø Røde Kors sa: “Det var godt å kjenne på den gode stemningen, og se både barn og voksne kose seg på juleverksted og kino. Dette er et arrangement som vi ser også treffer dem som ikke er med på arrangementer som dette ellers.”

Han gleder seg over at lokalene som til vanlig huser ungdommer på Fellesverket, også passer perfekt til juleverksted for barn og deres foresatte.

kinoKlart for Skomaker Andersen på Fram kino.

Også Benedikte Schuitema på Fram kino synes det er hyggelig med så mange glade gjester fra Barnas Røde Kors. Hun håper dette kan bli en tradisjon og gjentas også til neste år.

mer kinoBenedikte Schuitema på Fram kino synes det er hyggelig med så mange glade gjester fra Barnas Røde Kors. Her sammen med Selveste Magnus Heieraas.

Det er de 16 ungdommene som har arbeidspraksis på Fellesverket, som har stått for å planlegge og gjennomføre aktiviteten under ledelse av Tora. Hun har organisert alt fra å lage program og invitasjon, håndtere påmeldingene, handle inn og sørge for at arrangementet forløp knirkefritt. Tora er fornøyd med at dagen har gått som planlagt, og at så mange deltok.  “Å se så mange glade barn og foreldre var ekstra fint”, sier hun.

toraDet var Tora, med arbeidspraksis på Fellesverket, som ledet arbeidet med å organisere og gjennomføre aktivitetsdagen.

ole kristian kjøkkenOle Kristian som har arbeidspraksis på Fellesverket, tok oppvasken med et smil, etter at barna og deres foresatte dro videre fra Fellesverket til kino.