Bilde fra frivilligssytem i Røde Kors Vis bildetekst
Mitt Røde Kors

Ny frivillig?

Når du melder deg som frivillig til Røde Kors får du tilgang til Røde Kors sine interne systemer -her får du nyttig informasjon om hvordan du logger på!

Velkommen til Røde Kors sitt intranett - Korsveien

Som frivillig i Røde Kors følger personlig innloggingsinformasjon i form av et Røde-Kors-brukernavn og passord, som du skal ha fått tilsendt når du begynte i din Røde Kors-aktivitet. Med dette brukernavnet får du blant annet tilgang til Røde Kors’ intranett Korsveien, og et hav av nyttig informasjon, materiale og verktøy. Innlogging til intranettet skjer via nettadresse https://www.korsveien.no

Kom i gang

  • Skriv inn ditt brukernavn og passord. Brukernavn er som regel fornavn.etternavn@rodekors.org. Passord skal du ha fått pr. SMS.
  • Dersom du har glemt passordet ditt, trykk «glemt passord» og skriv inn privat e-post eller telefonnummer. Da skal du få tilsendt nytt passord.
  • Helt nye frivillige bestiller brukernavn og passord når de skal logge inn for første gang, uavhengig av hvilken tjeneste de sendes til. De skal klikke på ‘Jeg skal logge inn for første gang’. Deretter følger de instruksjonene. 
  • Dersom du ikke har fått noe Røde-Kors-brukernavn tilsendt, sjekk først om det havnet i spamfilteret i din e-postboks. Kontroller med din leder at du er registrert med aktivitetstilknytining, rolle eller verv i vår kontaktdatabas DIBA. Om du likevel ikke får til innloggingen, kan du kontakte Frivilligservice

Hva skal du med Korsveien da?

Korsveien gir deg informasjon om alt du måtte lure på. Alt du ønsker å vite om en aktivitet, hvilke retningslinjer som gjelder, hvordan kursing foregår, tips til rekruttering og markedsmateriell - alt på et sted. Er du en del av et styre vil du finne alt du trenger av veiledere, maler, tips og triks, for drift og utvikling. 

I tillegg finner du veien videre til andre systemer som Røde Kors benytter seg av, som Ressurssystemet, HR-portalen, Søknadsportalen og enda mer. 

Alle frivillige som er bekreftet inn i aktivitet gjennom Mitt Røde Kors / DiBA har tilgang til Korsveien. Vi oppfordrer alle frivillige til å gjøre seg kjent og benytte de mulighetene som ligger i våre systemer.