Kveldsprat logo

Kveldsprat hver mandag

Hvordan kan vi drive vår foreningen enklere og smartere? Hvordan kan vi utvikle oss som tillitsvalgte, ledere og frivillige? Vi møtes på skjerm hver mandag kl. 20-21.

Bli med på Kveldsprat. Hver mandag kveld kl. 20-21 vil vi møtes på skjermen til en kveldsprat om et Røde Kors-tema. Det legges opp til en kort innledning og en åpen diskusjon og erfaringsutveksling mellom deltakerne.

Det er åpent for alle tillitsvalgte, ledere på alle nivåer og andre frivillige i Hedmark Røde Kors og Oppland Røde Kors. Du velger selv om du har tid og lyst til å delta – og hvilke av kveldende du vil være med. Det er ingen påmelding – møt opp.

Klikk her for å bli med på Kveldsprat (møtelenke)
Legg Kveldsprat til din egen kalender 

Uke 16 – mandag 15. april
Distriktsårsmøte - en gjennomgang
Lørdag 20. april er det årsmøte i distriktet. I Kveldsprat får du en gjennomgang av program og alle punkter på dagsorden. Nyttig for alle som har vært med tidligere og for den som er med på distriktsårsmøte for første gang.

Uke 17 – mandag 22. april
Foreningenes lagringsrom og muligheter på Korsveien
Korsveien gir mange muligheter og kan være et godt verktøy i drift av foreningen. Her får du se muligheter og kan få praktisk hjelp og støtte.

Uke 18 – mandag 29. april
Rekruttering før høysesong – mottak og veien til aktivitet - ivaretakelse
Våren er tid for å vise fram Røde Kors på forskjellige markedsdager og torg. Hvordan skaper vi synlighet og hvordan møter vi potensielt nye frivillige? Hvordan mottar vi nye frivillige inn i foreningen og til aktivitet?

Uke 19 – mandag 6. mai - ???
Humanitære verdier/prinsippene/Internasjonal humanitær rett (IHR)

Uke 20 – mandag 13. mai
Sosiale medier
Hvordan skape synlighet og oppmerksomhet på sosiale medier – 2

Uke 21 – Pinse

Uke 22 – mandag 27. mai
Oppstart av ny lokal aktivitet
Er det et udekket behov i lokalsamfunnet som Røde Kors kan dekke? Hvordan etablerer vi en ny aktivitet – fra start til mål.

Uke 23 – mandag 3. juni
Aktivitetsleder – den viktigste rollen i Røde Kors?
Ingen over – ingen ved siden. Det er i aktiviteten det skjer Røde Kors-arbeid. Aktivitetsleder er en forutsetning for at deltakere og mottakere får et tilbud. Hva er oppgaven? Hvordan kan foreningen arbeide smartere på tvers av aktivitetene.

Uke 24 – mandag 10. juni
Beredskapsøvelse (papirøvelse)
Det har skjedd en hendelse lokalt. Hvordan håndterer lokalforeningen dette?

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066