Bilde av programmet

Velkommen til Røde Kors-helg 2024

Velkommen til årest største samling i Røde Kors i Innlandet. Røde Kors-helg 2024 på Lillehammer, 15.-17. november, er for alle frivillige i Oppland Røde Kors og Hedmark Røde Kors.

Påmelding

Åpner 2. september
Last ned plakaten for utskrift

Røde Kors-helgen er for alle frivillige i alle aktiviteter i Hedmark og Oppland. Alle skal kunne lage sitt perfekte fagprogram. Er du helt ny eller har vært med i mange år, skal du finne spennende kurs og aktiviteter som passer akkurat deg. I tillegg har vi flotte fellesopplevelser som kviss, foredrag og konsert.

Jeg traff bare knallfornøyde frivillige som satte stor pris på å få en helg som dette når de er frivillige!

Deltaker Røde kors-helg 23

Tid og sted

Fredag 15. – søndag 17. november 2024
Scandic Lillehammer, Turisthotellvegen 6, Lillehammer
Parkering på stedet

Utsjekk på hotellet er kl. 11 

Påmelding og påmeldingsfrist

Kun elektronisk påmelding. Det er begrenset med plasser på de enkelte kursene og de mest populære kursene fylles først. Det er ingen mulighet for ventelister. Hotellet har også begrensninger i antall rom og senger. Det anbefales å melde seg på så tidlig som mulig - senest innen fristen 1. november. Dersom det er plasser igjen vil påmeldingen stå åpen videre, men stenges uten varsel.

Ditt program

Programmet for helga er omfattende og de første programpostene starter allerede fredag morgen og går tett i tett fram til søndag ettermiddag. Vi har 14 parallelle tilbud store deler av helga. Du velger selv hva du vil være med på. Tidlig påmelding gir størst mulighet for å få sine ønsker oppfylt. Etter påmelding får du en e-post med bekreftelse på ditt program.

Kurskatalog

Publiseres 15. august

Vi er på et turisthotell, men vi er ikke turister på hotellferie. Vi håper du utnytter tiden godt til å tilegne deg masse nyttig kunnskap uten altfor store hull i helgeprogrammet.

App

Du vil få tilsendt en SMS med lenke til ditt eget program ca 1. november. Ditt personlige program finner du under "profil". Din påmelding/program finner du også i bekreftelsesmail.

Innsjekk og deltakerkort

Når du kommer til hotellet må du registrere deg og få utlevert deltakerkort. Eventuelle endringer tas opp i innsjekkingen.

Ny på Røde Kors-helg og/eller reiser alene?

Hvis du krysser av for dette ved påmelding får du en varm velkomst og litt ekstraservice ved innsjekk. Dette anbefales da Røde Kors-helg er et stort og uoversiktlig arrangement hvor alle skal i alle retninger til forskjellig tid.

Hendelser som krever bistand

• Skal håndteres av hotellet (eller ring nødnummer)
• RK-helgens arrangør må informeres så snart som mulig
• Hjertestarter i resepsjonen

Om du er forhindret fra å delta i ditt program, blir syk eller må reise hjem, må du melde fra i resepsjonen eller kontakte arrangør om dette. I motsatt fall vil vi begynne å etterlyse deg

Kontakt med arrangør

Hvis du ikke er på hotellet:
send mail til even.stromman@redcross.no
eller SMS til 95 065 066 - ring om det ikke kan vente.

Hvis du er på hotellet:
ta kontakt med oss i innsjekkingen eller resepsjonen

Påmelding, frister og priser

Påmelding (elektronisk) åpner 2. september og det er "førstemann til mølla" som gjelder. Når du har meldt deg på, vil du få bekreftelse på e-post. Frist for påmelding og mulighet for å gjøre endringer er 1. november.

Det er din forening som blir fakturert for din deltakelse. Du må derfor avklare din deltakelse med din leder før du melder deg på Røde Kors-helg. Avmelding etter avmeldingsfristen 1. november blir også belastet foreningen.

Alt er inkludert den/de dagene du er påmeldt. Pakker over flere dager inkluderer overnatting i dobbeltrom.

Priser kommer midt i august

Mat, drikke og måltider

Frokost

Frokost i frokostsalen er kun for dem som er boende med overnatting.

Lunsj

Lunsjbuffét alle dager. Lunsjen er programmert til en time - det er lengst kø i starten. Drikke ut over vann bestilles og betales av den enkelte.

Middag

Fredag serveres middagsbuffét. Drikke bestilles og betales av den enkelte.

Festmiddag lørdag kveld serveres i Lillehammersal. Mineralvann er inkludert. Anne drikke bestilles og betales av den enkelte.

Pausemat

Det er alltid kaffe/te og vann tilgjengelig. Pausemat servers formiddag og ettermiddag ved resepsjonen og ved Weidemannsalene.

Allergier registreres ved påmelding

Syns det er nyttig og lærerikt med Røde kors helger. Man blir aldri utlært. Hele arrangementet er godt gjennomført.

Deltaker Røde Kors-helg 23

Kurs, workshops og fagsamlinger

Kurs og workshops - hele helgen

Røde Kors-helg 2024 er mer enn 50 kurs, workshops og flere fagsamlinger. Du lager ditt eget program. Les kursbeskrivelsen og pass på at du oppfylle eventuelle krav til deltakelse.

Kurskatalog

Publiseres 15. august

Alle som gjennomfører Røde Kors-kurs på Røde Kors-helg får registrert sin kompetanse. "Hjemmelagde" kurs, foredrag og fagøkter blir ikke registrert.

Fellesprogram

Kviss fredag kveld (ca kl 21.00) - Lysgård

Direkte etter middag på fredag har vi en uformell kviss som skal være såpass lett at alle klarer å svare på noe, men såpass vanskelig at ingen klarer alt.

Foredrag lørdag (kl. 17.30-18.30) - Lillehammersal 3

Tema for alle i Røde Kors

Festmiddag med underholdning (lørdag kl. 20.00) - Lillehammersal 1

Dørene åpnes 19.45.

Det er godt å være endel av det gode fellesskapet. Mange flotte mennesker.

Deltaker Røde Kors-helg 2023
Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066