Våre åpningstider i sommer

Noen aktiviteter stenger i sommerferieukene, mens andre har redusert åpningstid. Her finner du åpningstidene til Oslo Røde Kors i sommer.

Hva skjer i Oslo Røde Kors sine lokaler i sommer? 

Våre ordinære aktiviteter stenger for sommeren. Men det vil være mulig å få norsktrening og enkelte sosiale aktiviteter i våre lokaler i Hausmanns gate 23.
Våre frivillige vil være til stede for å bistå besøkende i atriet tirsdager og onsdager mellom klokken 11.00 og 13.30. Følgende aktiviteter holder åpent i Hausmanns gate 23: 

Norsktrening

Norsktrening stenger på bibliotekene mellom 26. juni til 13. august. Men vi arrangerer norsktrening for kvinner og menn i Oslo Røde Kors sine lokaler med fokus på muntlig øving i små grupper som inndelt etter språknivå.

Tid: Tirsdag og onsdag, kl 13.30-15.00

Stella kvinnesenter

Åpen møteplass for kvinner og menn med samtaler, sosialt samvær, praktisk hjelp og datahjelp på Stella i Oslo Røde Kors sine lokaler hele sommeren.

Tid:  Tirsdag og onsdag, kl 11.00 - 13.30

Andre aktiviteter:

Kors på halsen

Kors på halsen er et gratis, trygt og anonymt samtaletilbud for deg opp til 18 år. Her kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil.

Åpent alle dager hele sommeren mellom kl.16.00 - 22.00

Røde Kors-telefonen om negativ sosial kontroll og æresrelatert vold

Hvis du trenger råd, veiledning eller samtaler rundt negativ sosial kontroll og æresrelatert vold kan du kontakte oss anonymt hele sommeren.

Kontakt Røde Kors-telefonen her.

Røde Kors Familiesenter

Våre to familiesentre holder åpent hele sommeren. Røde Kors familiesenter er en møteplass for hele familien. Her kan barn og foreldre delta på aktiviteter, bli kjent med andre familier og få informasjon og veiledning.

Her finner du mer informasjon og sommerprogram fra våre familiesentre på Veitvet og Stovner.

Digital norsktrening

Åpent mandager mellom 17.00 og 18.00 hele sommeren. 

Her melder du deg på digital norsktrening. 

Fellesverkene

Fellesverkene arrangerer sommeraktiviteter for ungdom i ferien. Ta direkte kontakt med ditt Fellesverk på Instagram for program og påmelding.

Fellesverket Grorud

Mer informasjon kommer.

Fellesverket Mortensrud

Mer informasjon kommer.

Fellesverket Majorstua

Møteplassen holder stengt i skoleferien, men vi har sommeraktiviteter i uke 26 og 27. Påmelding skjer via vår instagramkonto.

Første åpningsdag på møteplassen etter ferien er 21. august. Leksehjelpen åpner 28. august. 

Fellesverket Sentrum

Møteplassen er åpen hele sommeren tirsdager og torsdager mellom kl. 17.00 og 21.00. I sommerukene arrangerer vi utflukter og aktiviteter utenfor huset. Da vil møteplassen være stengt. Dette gjelder 5., 11., 18., 20. og 27. juli. Aktivitetene krever forhåndspåmelding. Påmelding gjøres via vår instagramkonto. 

Adresse: Hausmanns gate 23