Kurs for frivillige i Rogaland Røde Kors

Under vil det ligge en oversikt over kurs som blir holdt i lokalforeningene eller av distriktet.

Under er det en oversikt over kurs som arrangeres av distriktet og lokalforeninger. Frivillige står fritt til å melde seg på kurs som arrangeres av en annen lokalforening enn den de kommer fra. Det er kursholder som bestemmer hvor mange deltakere som får lov til å delta på kurset.Ønsker du å informere om et kurs som skjer i din lokalforening? Send en epost til line.mollerop@redcross.no med kurs, dato, sted, påmeldingsfrist, kursholder og kontaktinformasjon for å få det lagt ut på denne siden.
KURS:

Introduksjonskurs i Haugesund. Kl. 18 - 21 den 8. mars. Påmelding og spørsmål til monica@hrk.no

Grunnkurs psykososial førstehjelp i Haugesund. Kl. 18 - 21 den 14. mars. Påmelding og spørsmål til monica@hrk.no

Økonomikurs i Haugesund. Kl. 10 - 13 den 18. mars. Påmelding og spørsmål til monica@hrk.no. For deltakere - må ha grunnleggende norskkunnskap

Temakurs Migrasjon 25. april kl. 17:00-19:30 hos Stavanger Røde Kors. Merk at dette er tidigere Kurs i Flerkulturelt arbeid. Dette er et av 4 obligatoriske kurs som alle frivillige i Migrasjonsaktiviteter bør ta. Vi gleder oss å ha Naghmeh Gorin som er seniorrådgiver i Migrasjon seksjon i Norges Røde Kors.

 For påmelding: Kikk her. Skriv inn ditt relasjonsnummer/medlemsnummer og velg glemt passord, du vil da få tilsendt den informasjonen du trenger for å logge inn. Hvis du ikke vet ditt nummer, ta kontakt med meg.
Når du har logget inn velger du kurskatalog i menyen til venstre og bruk søkefeltet til å søke på enten kursnavn eller sted. Her søker du: Temakurs Omsorg Migrasjon. Når det kommer opp, velg meld på.
Du vil innen kort tid motta en mail med kvittering på ønske om kursplass og senere motta en bekreftelses/avkreftelsesmail.

For å se hvilke kurs du er påmeldt, velg min side nest øverst i menyen til venstre og trykk på kurspåmeldinger.

Dersom du ikke får til å melde deg på, send en e-post til oss, så fikser vi det.

Spørsmål kan rettes til Dunja Ibradzic på mail: dunja.ibradzic@redcross.no

Grunnkurs psykososial førstehjelp i Haugesund. Kl. 10 - 13 den 6. mai. Påmelding og spørsmål til monica@hrk.no

Introduksjonskurs i Haugesund. kl. 18 - 21 den 8. mai. Påmelding og spørsmål til monica@hrk.no