Bilde av et par som holder hverandre i hendene under et telt i snøstorm. Vis bildetekst
I snøstorm ute i skiløypene på Lifjell, giftet hjelpekorpsene Kristine og Jonas seg.

Én snøstorm og ett bryllup

16. mars giftet nestleder for Skredgruppa i Telemark, Jonas Stourup, seg med hjelpekorpseren Kristine Tørnes. Skjærtorsdag drar de nygifte på bryllupsreise – på påskevakt til Gvarvbu.

For rundt 10 år siden satt Kristine i lokalstyret til Bø og Sauherad Røde Kors da et nytt medlem kom inn i styret. Det var Jonas.

Lokalforeningen sto i noen tøffe år og foreningen hadde mange utfordringer å løse. Det ble ekstra mange styremøter for å fikse opp i floker og sette ny retning for foreningen. Styret møttes ofte og de måtte dele seg opp i mindre grupper for å ta tak i ulike tema. Jonas og Kristine endte stadig vekk opp sammen og samtalene dreide etterhvert mer og mer over til andre tema enn styrearbeid.

Bryllupsgjester i snøstorm.
Hele hjelpekorpset i Bø og Sauherad var tilstede som gjester og sanitetsvakter da Kristine og Jonas giftet seg på Lifjell.

En dag inviterte Kristine Jonas hjem til seg på en film en fredags kveld og resten er historie. I mai 2016 ble de to offisielt sammen og 9 måneder gamle Storm er en del av den lille familien. Lørdag 16. mars giftet de to seg på Anebyflåtin ved Lifjell i skikkelig snøstorm.

Hjelpekorpset fra Bø og Sauherad Røde Kors var med som sanitetsvakter og gjester.

Som bryllupsreise har paret valgt å ta turen opp til Gvarvbu på påskevakt for å sørge for tryggheten til påsketuristene.

Gruppebilde av hjelpekorpset i Bø og Sauherad Røde kors.
Hjelpekorpset i Bø og Sauherad har godt samhold og lille Storm (9 mnd) var også med på bryllupet.
Et brudepar står foran en foss i brudestasen.
Dagen etter bryllupet ble været godt nok til å ta et litt mer tradisjonelt bryllupsbilde.