STRÅLTE OM KAPP MED SOLA: Tonje Skåte Pettersen (til høyre) var veldig fornøyd med gaven møteplassen Fellesverket Innafor fikk  fra Anniken Cappelen Søvik i DNB Telemark i formiddag. (Foto: Bjørn Sodeland)  Vis bildetekst
STRÅLTE OM KAPP MED SOLA: Tonje Skåte Pettersen (til høyre) var veldig fornøyd med gaven møteplassen Fellesverket Innafor fikk fra Anniken Cappelen Søvik i DNB Telemark i formiddag. (Foto: Bjørn Sodeland)

Innafor skal ut

Nå skal ungdommene på møteplassen Innafor ut og finne på noe gøy.  En sjekk på 5000 kroner fra DNB Telemark bidrar til å gjøre det mulig.

- Dette skal gå til uteaktiviteter for ungdommene. Det er det ingen tvil om. Det har vært så mye fram og tilbake nå med koronaen at nå vil vi bare ut og finne på noe gøy, sier Tonje Skåte Pettersen, daglig leder på Fellesverkene i Skien og Porsgrunn og gliser fra øre til øre.

Sjekken på 5000 kroner fra gjengen i DNB Telemark skal sørge for det, og finansrådgiver Anniken Cappelen Søvik er glad for å kunne bidra.

- Dette er midler fra en intern konkurranse i DNB der vi fra Telemark stakk av med en liten sum. For oss er det viktig å kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet og derfor bestemte vi oss for å gi premien til ungdommen på Innafor. Det er imponerende å høre om alt dere bidrar med her på møteplassen og hvordan dere sørger for at lokal ungdom føler seg sett, sier Anniken.

Les mer om Fellesverket her