Webinar: Vi syr oss sammen, men er fortsatt, og vil forbli, forskjellige

Møter i broderiverkstedet! Et webinar ved Marit Aure, sosiolog og forsker ved UiT og deltaker i broderiverkstedet.

Inviterer til webinar

Lokalråd Omsorg i Tromsø Røde Kors inviterer til medlemsmøte i form av et webinar for frivillige og ansatte innen aktivitetene på omsorgsfeltet.

Bildet viser et portrettbilde av en kvinne som smiler til kamera.
Marit Aure ved UiT

Møter i broderiverkstedet

Broderiverkstedet i Tromsø, som ble startet av Marsil Andjelov Al-Mahamid i 2017, er flerkulturelt og flerspråklig. Det er vanligvis mennesker med mer enn tre ulike etniske bakgrunner til stede, og oftest flere med innvandrerbakgrunn enn etnisk norske. Dette er del av et internasjonalt Tromsø som er lite synlig i mange norske og andre etniske gruppers hverdagsliv. For Marsil handler ikke broderiverkstedet først å fremst om å lære å brodere, men om det å brodere sammen.

Marit Aure deler erfaringer og kunnskap om hvordan aktiviteten broderiverksted kan bidra til møter og integrerende samhandling.  Marit er sosiolog og forsker ved UiT, samt deltaker i broderiverkstedet.

Det blir mulighet for spørsmål og diskusjon. Det er også rom for å knytte erfaringer fra broderiverkstedet til våre aktiviteter innen Røde Kors Omsorg. Videre kan man knytte erfaringer til rollen som frivillig og tilrettelegger for integrering.

Påmelding

Meld deg på webinaret her. 

Møtet blir på Teams. Det sendes møtelenke nærmere møtet. 

Velkommen til webinaret!