Feltsalg i Tromsø

Vi har flere gode kolleger i Norges Røde Kors som jobber med feltsalg i Tromsø

Hva er feltsalg?

Feltselgere går fra dør til dør og forteller om ulike Røde Kors- aktiviteter vi har lokalt i Tromsø og om giverprogrammet i Røde Kors. Som Røde Kors-giver er du med på å hjelpe de som trenger det mest – både her hjemme i Norge, men også i land rammet av krig og kriser.

En feltselger, også kalt fundraiser, verver givere som bidrar med økonomisk støtte for de ulike programmene i Røde Kors. I den forbindelsen spør feltselgere om kontonummer til nye givere og medlemmer for å kunne sette opp trekk med avtalegiro dersom dette er ønskelig. 

Som fast giver er du med på å redde liv, skape trygge omgivelser og gi gode opplevelser. Bidraget ditt blir brukt der behovet til enhver tid er størst.

Bildet viser ni feltselgere som smiler til kamera.
Feltselgere i Norges Røde Kors.

 

I Tromsø har vi flere slike hyggelige feltselgere. De er alle uniformert i en rød og hvit Røde Kors-vest og bærer ID-kort rundt halsen. Ta godt imot de om de ringer på døra di – enten du vil gi støtte eller ei!

Slik fordeles donasjonene

Av donasjoner fra faddere og givere går 90 prosent til å gjennomføre hjelpearbeidet det gis til. 6 prosent går til å skaffe nye midler og 4 prosent går til administrasjon.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med:

Andreas Haug Aalby
E-post: andreas.aalby@redcross.no
Telefon: 959 99 096