Juleferie Vis bildetekst
Ferie for alle tilbyr jule - og nyttårsferie for barnefamilier med svak økonomi.

Ferie for alle tilbyr jule- og nyttårs ferie

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi. Nå er det mulighet for å søke om deltakelse på jul- eller nyttårsferie.

Røde Kors i Trøndelag arrangerer Ferie for alle i samarbeid med kommunene (som skolehelsetjenesten, barneverntjenesten og sosialtjenesten eller andre instanser). Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi og skal bidra til sosial deltagelse, nettverksbygging og inkludering. Feriene avholdes i forbindelse med skolens ferier og det er nå mulighet for å søke om deltakelse til jul- eller nyttårs ferie

JULEFERIE 2019

I år så arrangeres det juleferie på Røros Hotell, i Røros  den 22. – 27. desember 2019 (Uke 52). Røros har mange spennende aktiviteter og opplevelser å by på som gir julestemning og kos for hele familien. Vi legger opp til friluftsaktiviteter med lek, sosialt samvær, utfordringer og glede i samvær med trygge voksne.

ethan-hu-5WIqleHzOok-unsplash

Hotellet serverer tradisjonell mat med lokale råvarer. Det blir servert frokost og middag på hotellet. Lunsj blir på hotellet eller ute ved aktivitetene.
Hotellet byr på sin flotte beliggenhet, god mat, gode senger og ikke minst et bade- og velværeanlegg samt lekeland.

norman-tsui-KBKHXjhVQVM-unsplash
NYTTÅRS FERIE 

Nyttårs ferie arrangeres på Jægtvolden Fjordhotell, i Inderøy den 28. desember 2019 til 2. januar 2020.

Jægtvolden fjordhotell ligger på Inderøy, en 1,5 timers kjøretur fra Trondheim, og har en idyllisk beliggenhet ved sjøen. Ferie for alle har hele hotellet for seg selv i nyttårshelga.

michal-janek-1d1l3gU1PQk-unsplash (1)

Alle rommene på Jægtvolden Fjordhotell har en sittegruppe, skrivebord og flatskjerm-TV. De fleste har også en uteplass med direkte tilgang til hagen. Noen av rommene har en vakker utsikt over havet og hagen.

Måltidene spises i hotellets restaurant, det serveres frokost, lunsj, middag og kveldsmat alle dagene. Det vil bli servert tradisjonsmat tilpasset for alle. Oppholdet vil preges av høytid og fest. Gode rom og salonger for brettspill og samvær.

element5-digital-jSAGgbDjiEQ-unsplash

Vi legger opp til friluftsaktiviteter - lek, sosialt samvær, utfordringer og glede i samvær med trygge voksne.
Det vil bli organisert gratis busstransport som går fra Steinkjer for de som ønsker å benytte seg av det. Det tilbys plass til 60 personer på dette ferieoppholdet.

Søknadsfrist er 5. november og det søkes gjennom dette elektroniske skjemaet -klikk her: søknadsskjema  NB! Det er ansatte i kommunen som søker om plass for familiene.

Hvem kan delta på Ferie for alle? 

  • Familier med svak økonomi over en lengre periode.
  • Familier som har minst ett barn i alderen 6-13 år.
  • Familier som ikke har tilsvarende tilbud.
  • Familier som klarer seg selv uten tett faglig oppfølging.   

Ansatte i kommunen vet mye om hvilke barnefamilier som trenger et ferieopphold. Derfor samarbeider vi med skolehelsetjenesten, barneverntjenesten, sosialtjenesten og andre instanser. Det er ansatte i kommunen som søker om plass for familiene.

Ferie for alle er et supplement til det offentlige. Under ferieoppholdet er frivillige fra Røde Kors tilstede for gjestene, ikke som fagpersoner, men som medmennesker. På familieoppholdene har foreldrene selv ansvar for barna sine.

Informasjon til deg som er påmelder

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med: 

Anne Ulvin
Enhetsleder frivillighet
E-post
anne.ulvin@redcross.no
Mobil
934 95 191

 

sharon-mccutcheon-XKCo9N6gyS4-unsplash