Matlaging på Fellesverket. Vis bildetekst
Foto: June Karlsen/Røde Kors

Fellesverket - aktivitetshus for ungdom

Har du lyst til å møte andre ungdommer mellom 15 og 25 år? Liker du å slappe av, spille biljard, airhockey, få servert deilig middag eller bare være sosial? Da er dette stedet for deg!

På Fellesverket Trondheim kan du møte annen ungdom i avslappende omgivelser, ta en prat eller delta på aktiviteter. Vi har biljardbord, airhockey, fotballspill, bordtennis, playstation og hobbyrom. Vi tilbyr en rekke gruppeaktiviteter og åpent treffsted.

Hver mandag, onsdag og torsdag serveres det gratis varmmat på Sosial møteplass kl 16:30. Vi tilbyr også uteaktiviteter og turer i nærområdet i samarbeid med Trondhjems Turistforening (DNT). Vi har aktiviteter hver ukedag og holder til i andre etasje i Fjordgata 56–58, midt i Trondheim sentrum. Velkommen!

Sjekk ut Fellesverket Trondheim på Facebook for mer informasjon  om aktiveteter og åpningstider.

Facebook: Fellesverket Trondheim
Instagram: Fellesverkettrondheim

Møteplassen

Vi kaller aktiviteten som er i åpningstiden på fellesverket for Møteplassen. Der møtes ungdom for å dele hyggelige opplevelser og utfordre hverandre i spillaktiviteter. Miljøet på møteplassen er mangfoldig og fullt av liv.

Vil du være frivillig på Fellesverket?

Som frivillig på møteplassen tilrettelegger du for felleskap og trygghet. Du er den som ser og anerkjenner ungdommen med en gang de kommer inn døren. Du er den som inkluderer, utfordrer og tar deg tid til en prat med ungdommene – og frivillige trenger vi alltid flere av!

Som frivillig må du

  • Ha fylt 18 år
  • Levere avgrenset politiattest
  • Gjennomføre intervju 
  • Undertegne og overholde etikk- og taushetserklæring 

Veien til aktivitet

  • STARTkurs 3 timer eller e-læring
  • Temakurs Fellesverket - Trygg frivillig
  • Forventet tidsbruk er ca. 5 timer en gang i uken, (mandag,onsdag eller torsdag)

Anders Näsström
Senterleder Fellesverket
Telefon: 959 07 367 
E-post: anders.nasstrom@redcross.no