Frivillige fra Sande Røde Kors Vis bildetekst
Frivillige fra Sande Røde Kors sørget for en fin dag i Folvik Familiepark

Mange benyttet seg av gratistilbudene i sommer

Våre lokalforeninger har arrangert en rekke gratistilbud til barn og unge i sommer. To av sommerens siste turer gikk til Foldvik Familiepark med Sande Røde Kors og Familietid som vertskap.

Denne sommeren hadde Røde Kors planlagt rekordmange gratistilbud til barn og unge. Over 2.200 frivillige, over hele landet, har arrangert aktiviteter for over 20.000 barn, unge og familier.  Mange av dem her i Vestfold.

Nærmere 4 av 10 nordmenn sa, ved inngangen til sommeren, at de har fått dårligere økonomi. Hele 3 av 10 barnefamilier sa at de var bekymret for om de fikk råd til sommerferie i år.

Dette danner bakteppe for alle de tiltakene som Røde Kors har iverksatt denne sommeren.

Våre frivillige har hatt mange hundre deltagere på turer og utflukter i sommer.  Dette kommer i tillegg til flere Ferie for alle opphold.  

Våre foreninger har arrangert turer til Foldvik Familiepark, Høyt og Lavt, Sommerland i Bø, Preus Fotomuseum, Torås Fort og Karlsvika.

I tillegg til dette har våre hjelpekorps hatt flere titalls redningsoppdrag på land og til vanns. Våre besøksvenner har besøkt ensomme og våre Fellesverk har gitt ulike tilbud til ungdom.

I høst tilbyr Røde Kors gratis Røde Kors aktiviteter for mennesker i alle aldre. Vil du vite mer om disse, "klikk deg rundt" på våre nettsider, sosiale medier eller ta kontakt med oss.

Vil du bli frivillig i Røde Kors, klikk deg inn på mittrodekors.no