Marius Roth Vis bildetekst
Marius Roth synger foran kamera

Støttekonsert for jordskjelvofrene

Folk strømmet til da Røde Kors inviterte til støttekonsert i Tønsberg Domkirke. Det var gratis inngang, men ut...der ble folk oppfordret til å VIPPSe penger til Røde Kors.

I over to timer underholdt mange ulike artister alle de som hadde møtt frem til støttekonserten i Domkirken.  Overskuddet var øremerket Røde Kors sin innsats for de jordskjelvrammede i Tyrkia og Syria.  Alle artistene stilte opp gratis og leverte en variert og fantastisk konsertopplevelse.

Det var Steinar Høiback, fra Tønsberg, som sammen med flere, tok initiativ til denne konserten.  Det er ikke første gangen han gjør dette for Røde Kors.  Dette var 5. gangen. - Jeg klarer ikke å sitte stille, og ikke gjøre noe, når jeg ser konsekvennsene av så forferdelige katastrofer som nå utspiller seg i Syria og Tyrkia, uttalte Høiback da konserten var over.

Han har jobbet i flere uker med å samle artister, få med støttespillere og sette sammen en fantastisk konsert som rørte publikum og skapte nytt engasjement for Røde Kors sitt arbeid i jordskjelvområdene.