Hytta Lardal Røde Kors disponerer til  utslag for skiturister Vis bildetekst
Årumstua

Til stede for skifolket

Lardal Røde Kors er tilbake på Årum og hjelpekorpsene er i gang med vintervaktene på Skrim. Enorme snømengder har sørget for gode forhold og det er ventet stor utfart i ukene som kommer.

Vinteren er over oss og det er kommet store snømengder i fjellet. Det er nok mange som har tenkt seg til fjells i ukene som kommer. Hjelpekorpsene i Vestfold har nå forsterket beredskapen på Skrim og er tilstede hver helg frem til og med påske. 

Røde Kors har vært tilstede på Skrim helt tilbake til 60-tallet.   Selv om det er sjelden folk skader seg, viser statistikken at det er behov for å ha Røde Kors på plass i det populære utfartsområdet.

Når hjelpekorpsene ikke er på vakt, er det mulig å leie Røde Kors-hytta på Skrim.  Du finner mer informasjon om dette på disse nettsidene.

Lardal Røde Kors har også lange tradisjoner med sin vintertjeneste og er nå tilbake på Årum. Her sørger de for servering av vafler, varm drikke og annet godt til de som kommer innom. Skituristene setter stor pris på dette tilbudet og det har vært savnet i den tiden de ikke har klart å holde åpent.

Ønsker du å bli frivillig, støtte Røde Kors eller vil du vite mer om utleiemuligheter? Ta kontakt med oss på dk.vestfold@redcross.no