Barn smiler ute. Vis bildetekst
Illustrasjonsbilde: JCP PRAD

Sammen skaper vi gode sommerminner

Med deg på laget kan flere barn og unge få gode opplevelser, nye venner og noen å snakke med. Bli medlem og støtt våre aktiviteter i ditt nærmiljø.

Som medlem støtter du din lokale Røde Kors-forening med 300 kroner i året, og bidrar økonomisk til vårt viktige arbeid for barn og voksne der du bor. Våre aktiviteter og tilbud kan variere fra lokalforening til lokalforening. Tips: Vi har også familiemedlemskap og rabatterte medlemspriser for barn og unge.

Bli medlem nå!

Navn og adresse

Felter markert med * er obligatoriske


Medlemsskap og pris

Når er du født?
Kontaktinformasjon


Les mer om Røde Kors personvernregler her

Du må gi ditt samtykke for å registre deg

Medlemskap i Røde Kors:

Medlem: 300 kr pr. år
Familiemedlemskap: 600 kr pr. år
Ungdom (13-25 år): 150 kr pr. år
Barn (0-12): 60 kr pr. år

Livsvarig medlemskap: 15.000 kroner. Ta kontakt med medlem- og giverservice på medlem@redcross.no eller telefon: 22054000 for dette. 

Glade barn og fornøyde voksne

Barn leker ute.
Dagene på ferie med Røde Kors er aktive med mange ulike aktiviteter som for eksempel spill, bading, hesteridning og besøk på museum. Foto: Røde Kors.

Alle barn fortjener gode sommerminner – uansett hvordan familiens økonomi er. I sommer arrangerer frivillige fra Røde Kors ulike aktiviteter for barn og ungdom over hele landet. En av aktivitetene er Ferie for alle, et gratis ferietilbud for familier som ellers ikke ville hatt råd til det.   

– Her får vi som ellers ikke har økonomi til store turer mulighet til å føle oss som "normale" familier på ferie, forteller en firebarnsmor som er med Røde Kors i Trøndelag på "Ferie for alle" med barna sine. 

I år får over 25.000 barn og unge ferieopplevelser med Røde Kors over hele landet. 

– Her er vi er like mye verdt. Ungene stortrives og er aktive hele tiden. Vi passer inn her, folk er varme og imøtekommende. Uten Ferie for alle hadde nok både jeg og ungene ikke hatt så gode minner og venner som nå, forklarer hun. 

Barn tegner ute.
Ferie for alle arrangeres av frivillige i skolens ferier. Foto: Røde Kors.

Slik følger du med på arbeidet til Røde Kors

Som medlem får du vårt magasin fire ganger i året. Her får du mer innsikt i Røde Kors sitt arbeid. Magasinet inneholder nyhetsstoff, temasider og faste spalter som intervjuer, ildsjeler og lokalt stoff.

Spørsmål om medlemskap?

Ta gjerne kontakt med oss på medlem@redcross.no

Du finner også informasjon om medlemskap, betaling og endringer her.